Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Η ανάρτηση με το μονόπετρο

Advertisement
Ο γνωστός πολίστας και η παρουσιάστρια του «Mega Star» έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και το «ανακοίνωσαν» σε ένα insta story.

Ο Μάριος Καπότσης, ο αθλητής του πόλο και μέλος μέχρι πρότινος της Εθνικής Ομάδας με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, και η Κόνι Μεταξά συμπλήρωσαν τρία χρόνια ως ζευγάρι και είπαν να κάνουν το επόμενο βήμα…

Το είχε δηλώσει άλλωστε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του «Mega Star» ότι είναι έτοιμη να πει το «ναι» στον αγαπημένο της όταν θα της κάνει πρόταση γάμου.
Το οποίο και συνέβη, αν κρίνουμε από τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε σε insta story στο προφίλ της στο Instagram. Σε αυτές ποζάρει πανευτυχής με τον καλό της φορώντας στον δείκτη του αριστερού χεριού της ένα εντυπωσιακό μονόπτερο.

Η ανάρτηση ήρθε κάποιες ημέρες μετά από την ανακοίνωση του Μάριο Καπότση ότι αποχωρεί από την Εθνική Ομάδα πόλο, η οποία απογοήτευσε τους χιλιάδες θαυμαστές του.
Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα γκουντ» στις 12 Φεβρουαρίου ο πρωταθλητής είχε εξηγήσει ότι συνεχίζει να αγωνίζεται με το σύλλογό στον οποίο ανήκε ως τώρα, απλά κλείνει για τον ίδιο το κεφάλαιο που λέγεται Εθνική Ομάδα. Και είχε αναφερθεί στη σχέση του με την Κωνσταντίνα (Κόνι) Μεταξά.

«Η Κωνσταντίνα είναι μοναδική. Είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Στη σχέση σου με την Κόνι, είναι αυτό που λένε για τα ετερώνυμα. Υπάρχει κατανόηση, υπάρχει αγάπη και τα βρίσκουμε. Την θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί είναι καλόψυχη, είναι δουλευταρού, έχει επίπεδο μόρφωσης που την έχει βοηθήσει σε αυτά που κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πολυπράγμον. Αλλά αυτό που με κάνει υπερήφανο είναι ότι δεν σταματάει ποτέ, είναι πολύ της δουλειάς».

Advertisement

metaksa kapotsis

kapotsis metaksa

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement
Επιστοφή επάνω