Πολάκης σε Πλεύρη για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Μην τολμήσεις να τους απολύσεις – Θα τους επαναπροσλάβουμε την επόμενη ημέρα

Advertisement

Στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, καθώς μιλώντας στη Βουλή προειδοποίησε τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη να μην τους απολύσει και σε περίπτωση που το πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έρθει στην κυβέρνηση θα τους επαναπροσλάβει.

«Μην τολμήσεις κ. Πλεύρη να τους απολύσεις, θα τους επαναπροσλάβουμε την επόμενη ημέρα», ανέφερε ο κ. Πολάκης μιλώντας από τον βήμα της Βουλής.

Να σημειωθεί, δε, ότι νωρίτερα ο κ. Πλεύρης σημείωνε με νόημα: «Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί χωρίς προσχήματα την πλήρη κάλυψη στους αντιεμβολιαστές. Με την ανακοίνωσή του ο κ. Ξανθός εκφράζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εμβολίων, όπως καιρό τώρα μας αποκαλύπτει ο κ. Πολάκης. Στηρίζει την τραγική μειοψηφία υγειονομικών κατά του εμβολιασμού και τους παρέχει απλόχερα την πολιτική του αγκαλιά».

Advertisement

Αφορμή για την τοποθέτηση Πλεύρη αποτέλεσε μια δήλωση του Ανδρέα Ξανθού η οποία συνοψίζεται στην εξής φράση: « Καλούμε το Υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση να αναλογιστούν, έστω την ύστατη ώρα, την ευθύνη τους και να δεσμευτούν ότι όχι μόνο δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος του ΕΣΥ, αλλά ότι θα διασφαλίσουν – με αυξημένους διαγνωστικούς ελέγχους και υψηλά standards υγειονομικής ασφάλειας – την άμεση επιστροφή των ανθρώπων αυτών στη δουλειά τους…».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement