Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω δεχθεί και εγώ επίθεση στο θέατρο αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ

Advertisement

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» στο θέατρο Χυτήριο, όπου συνάντησε το Σπύρο Μπιμπίλα και τη Βάσια Παναγοπούλου.

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για διαγραφή από το ΣΕΗ τριών ηθοποιών, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι «Αυτοί που θα περάσουν οι υποθέσεις του από το πειθαρχικό, πιθανόν κάποια στιγμή να γίνει μια γενική συνέλευση, και πιθανόν να ψηφιστεί η απομάκρυνσή τους. Πώς γίνεται να βγαίνουν αποκλειστικά που μιλούν για διαγραφές ηθοποιών;».

«Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου μακάρι να ερχόντουσαν στο σωματείο να διευθετηθεί η διαφορά τους εξωδικαστικά», πρόσθεσε ο ίδιος για τη διαμάχη μεταξύ των δύο ηθοποιών.

Advertisement

«Όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους, που θα ήταν το ιδανικό, έρχεται η δικαιοσύνη», σημείωσε από την πλευρά της πάνω στο ίδιο θέμα η Βάσια Παναγοπούλου.

Σχολιάζοντας τη δήλωση της Βάσιας Τριφύλλη, που είπε ότι δεν είναι κακό να δώσεις και ένα χαστούκι σε έναν ηθοποιό, αν χρειάζεται, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι «Η Βάσια Τριφύλλη λέει μερικά πράγματα που είναι ευτράπελα και τα λέει για να γελάει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να αρχίσουμε να δίνουμε χαστούκια ο ένας στον άλλο».

«Η κ. Τριφύλλη ανήκει σε μια σκληραγωγημένη γενιά ηθοποιών», είπε η Βάσια Παναγοπούλου από την πλευρά της.

Advertisement

«Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποιητικής συμπεριφοράς σε συνάδελφο, και από πολλούς σκηνοθέτες. Έχω δεχτεί και εγώ επίθεση στο θέατρο και λεκτική και σωματική, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ, και κακώς», αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχω υποστεί και εγώ τέτοια συμπεριφορά. Οι άνθρωποι ψάχνουν μερικές φορές να δουν μέχρι που τους παίρνει. Όταν πεις στοπ ο άλλος είναι υποχρεωμένος να σταματήσει», είπε από την πλευρά της η Βάσια Παναγοπούλου.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement