Συνεργασία Breitling και Triumph Motors σε ρολόγια χειρός και μοτοσικλέτες

Advertisement

Ο ελβετικός οίκος ωρολογιών πολυτελείας Breitling και η μεγαλύτερη εταιρεία μοτοσικλετών στο Ηνωμένο Βασίλειο Triumph Motors συνεργάστηκαν στα ρολόγια Top Time και τη μοτοσικλέτα Spin Twin. Η σειρά, σε περιορισμένα αντίτυπα, εμπνευσμένη από την κουλτούρα café-racer της δεκαετίας του 1960, είναι ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά των δύο εταιρειών.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1960 αναδύθηκε μια νέα υποκουλτούρα γύρω από τις café-racers, μοτοσικλέτες που μετέφεραν τους αναβάτες τους από το ένα χιπ καφέ στο επόμενο χιπ καφέ. Για να αιχμαλωτίσει το πνεύμα εκείνης της εποχής, ο Willy Breitling σχεδίασε το Top Time, έναν μη συμβατικό χρονογράφο για εκείνους τους «young and active professionals». Γρήγορα, έγινε μπεστ σέλερ, προσελκύοντας άντρες και γυναίκες.

Για να επαναφέρει αυτό το «freewheeling» πνεύμα της δεκαετίας του 1960, ο ελβετικός οίκος παρουσίασε την Top Time συνεργασία του με την Triumph Motors. «Η κληρονομιά της Triumph και η σύγχρονη-ρετρό αισθητική είναι απλά και μόνον δύο από τα πολλά που είναι κοινά στους δυο μας» είπε ο Georges Kern, διευθύνων σύμβουλος της Breitling. Ο συνδυασμός παράδοσης με τεχνολογία που διακρίνει την Triumph Motors είναι απόλυτα εναρμονισμένος με αυτό που εμείς κάνουμε» ( https://www.instagram.com/p/CacxevUI2dM/ ).

Στη συνεργασία κάνει το ντεμπούτο του το Top Time Triumph Watch. Εν τω μεταξύ, η Triumph Motors παρουσιάζει 270 μοτοσικλέτες Speed Twin Breitling Limited Edition. Για τα ρολόγια, ο Nick Bloor, ο διευθύνων σύμβουλος της Triumph Motors, υπογράμμισε: «Αυτή η συνεργασία γεννήθηκε από μια κοινή φιλοσοφία θαρραλέου και πρωτότυπου ντιζάιν. Το Top Time Triumph φέρνει μαζί αυτό το ασυμβίβαστο στυλ και τεχνουργία» ( https://www.instagram.com/p/CaSA7pyIkwj/ ).

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement