Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκοτώθηκε εικονολήπτης του Fox News

Advertisement

Ένας εικονολήπτης του αμερικανικού ειδησεογραφικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News σκοτώθηκε ενώ κάλυπτε τον πόλεμο στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο Πιέρ Ζακρζέφσκι συνόδευε τον δημοσιογράφο Μπέντζαμιν Χολ, ο οποίος τραυματίστηκε όταν το όχημά τους δέχθηκε πυρά στη Χορένκα, κοντά στο Κίεβο, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διευθύνουσα σύμβουλος του Fox News Media, Σούζαν Σκοτ.

«Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά μοιραζόμαστε τα νέα σήμερα το πρωί σχετικά με τον αγαπημένο μας εικονολήπτη Πιέρ Ζακρζέφσκι», έγραψε η διευθύνουσα σύμβουλος του Fox News Σουζάν Σκοτ, σε ένα υπόμνημα προς τους υπαλλήλους του δικτύου.

Advertisement

«Ο Πιέρ σκοτώθηκε στη Χορένκα, έξω από το Κίεβο της Ουκρανίας. Ο Πιερ ήταν με τον Μπέντζαμιν Χολ χθες για τη συγκέντρωση ειδήσεων όταν το όχημά τους χτυπήθηκε από επερχόμενα πυρά».

«Ο Πιερ ήταν παρών σε όλη τη διεθνή μας κάλυψη. Εγώ, όπως και αμέτρητοι άλλοι, ένιωθα πάντα καθησυχασμένος όταν έφτανα και τον έβλεπα με την κάμερα στο χέρι», δήλωσε ο πρόεδρος και εκτελεστικός συντάκτης του Fox News, Τζέι Γουάλας.

«Η κληρονομιά του θετικού του πνεύματος, της απεριόριστης ενέργειας και του βλέμματος για την ιστορία θα συνεχιστεί», πρόσθεσε.

Πηγή/ FOX NEWS

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement