Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση ανάμεσα στον γιο του και τον Σπύρο Μπιμπίλα

Δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση που έλαβε χώρα το 2008 και για δυο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Advertisement

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε κανονικά στο δικαστήριο, με την είσοδό του ωστόσο να γίνεται μέσα από το κυλικείο, έτσι ώστε να δημιουργηθεί όσο το δυνατόν λιγότερη ένταση.

Στη δίκη παρευρέθηκαν και η σύζυγός του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους Δημήτρη, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασσοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Advertisement

Εκτός από τις φωνές μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», προκλήθηκε ένταση  και ανάμεσα στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία στον Δημήτρη Φιλιππίδη: «Εμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω», με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να απαντά εμφανώς θυμωμένος: «Εγώ όμως δεν θέλω».

«Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς», του απάντησε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement