Πάτρα: Νέα μαρτυρία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Ήταν άρρωστη με τον Μάνο»

Advertisement

Το θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών συνεχίζεται, με νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μια νέα μαρτυρία εξασφάλισε η εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το άτομο που μίλησε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του:

«Όταν η Ρούλα γνώρισε τον Μάνο έμεινε έγκυος και αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί. Η οικογένεια του Μάνου ήταν αρνητική σε αυτό. Αυτή όμως ήταν απόλυτη. Θα με πάρει αλλιώς θα τον φτάσω στα δικαστήρια, θα τον κυνηγάω».

Advertisement

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, η Ρούλα Πισπιρίγκου «ως μητέρα, ήταν πολύ καλή με τα παιδιά της». Και πρόσθεσε:

«Όποιος ακούει αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει γιατί ήταν πολύ στοργική με τα παιδιά της, έλεγε “σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου”. Στην αρχή η σχέση της με τον Μάνο ήταν πολύ καλή. Μετά άρχισαν τα προβλήματα. Γκρίνιες, φασαρίες, τσακωμοί, φεύγω χωρίζω… Η Ρούλα είχε πάθος με τον Μάνο. Μάγια, καφετζούδες, να της πουν που γυρίζει ο Μάνος, με ποια είναι. Ήταν άρρωστη με τον Μάνο και θεωρώ ότι είναι ακόμα.»

Συνεχίζοντας, τόνισε:

«Μια κυρία τους έδωσε το σπίτι της, όταν ήταν γεννημένο το πρώτο παιδί και έμειναν μαζί της. Θα την φρόντιζαν και αυτή θα τους βοηθούσε στο να μένουν στο σπίτι. Δεν ξέρω για ενοίκιο, ήξερα ότι τους φιλοξενεί. Υπήρχε ένας λογαριασμός που τον είχε δώσει στον Μάνο και διαχειριζόταν, της πλήρωνε τους λογαριασμούς, γιατί η γυναίκα δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Μετά κατέβηκαν στο κάτω διαμέρισμα γιατί είχε τα παιδιά και η Ρούλα δεν μπορούσε να ασχοληθεί μαζί της.»

Ο Μάνος Δασκαλάκης τηλεφώνησε ωστόσο με την εκπομπή και διέψευσε τα όσα είπε το συγκεκριμένο άτομο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement