Πάτρα: Συγγενής της Ρούλας Πισπιρίγκου χτύπησε δημοσιογράφο

Advertisement

Το απόγευμα της Τετάρτη η ασφάλεια συνέλαβε τη μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την Τζωρτζίνα, την πρωτότοκη κόρη της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα περάσει την πόρτα του Ανακριτή σήμερα το πρωί και θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψη, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της κατηγορούμενης για να εκφράσει την αγανάκτησή του και να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Advertisement

Ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος και πολλοί δημοσιογράφοι που κάλυπταν την υπόθεση. Εκεί βρισκόταν και η δημοσιογράφος του MEGA, Ελένη Ασημακοπούλου, η οποία κατήγγειλε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας patrisnews.com ότι δέχτηκε επίθεση από συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Για την ακρίβεια, το απόγευμα και ενώ είχε συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, η Ελένη Ασημακοπούλου με τον εικονολήπτη του σταθμού βρισκόταν στο σημείο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και της ζωντανής μετάδοσης των γεγονότων.

dimosiografos

Advertisement

Κάποια στιγμή, όπως η ίδια η δημοσιογράφος αποκάλυψε στην ιστοσελίδα, αντιλήφθηκε μέσα στο πλήθος τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, φορώντας κουκούλα για να μην γίνει αντιληπτή από το πλήθος και πλησίασε προς το μέρος της για να της αποσπάσει δυο κουβέντες. Εκείνη την ώρα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι την έσπρωξε και με το άλλο της έριξε μπουνιά -όπως η ίδια ισχυρίζεται- στην κοιλιακή χώρα.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση. Και πόσω μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα. Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους».

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα πως δέχτηκε και απειλές από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;» της είπε… Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών και συναδέλφων που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement