Δημήτρης Λιγνάδης: Καταθέτει σήμερα το δεύτερο θύμα

Advertisement

Συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή με την κατάθεση του δεύτερου φερόμενου θύματος του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ένας 25χρονος ο οποίος καταγγέλλει τον ηθόποιό και σκηνοθέτη για βιασμό σε ηλικία 17 ετών.

Τα καταγγελλόμενα περιστατικά φέρονται να έχουν διαδραματιστεί το 2014 όταν ο αιγυπτιακής καταγωγής άνδρας γνώρισε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη όπως υποστηρίζει ο ίδιος μέσω ενός συμμαθητή του.

Σύμφωνα με όσα έχει δεχτεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο και παρέπεμψε την υπόθεση στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, το φερόμενο θύμα και ο Δημήτρης Λιγνάδης είχαν ερωτικές επαφές.

Advertisement

«Ο κατηγορούμενος του έλεγε ότι αυτό συνέβαινε, επειδή τον αγαπούσε, δημιουργώντας του έτσι, ακόμα βαθύτερα συναισθήματα, καθώς ένιωθε ότι τον ξεχώριζε από τους υπόλοιπους. Συνήθιζε μάλιστα, αυτόν και δύο ακόμη φίλους του, ανήλικους επίσης, να τους αποκαλεί «τα παιδιά του Λιγνάδη» τονίζεται στο βούλευμα.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας περιγράφουν στο βούλευμα πως «στις 24 και 25 Ιουλίου του 2015, παιζόταν στην Επίδαυρο το έργο «ΝΕΚΥΙΑ» του θεάτρου Νο της Ιαπωνίας, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού. Ο κατηγορούμενος παρακολούθησε την παράσταση στις 25 Ιουλίου συνοδευόμενος από το φερόμενο ως θύμα και έναν φίλο του. Μετά την παράσταση, πήγαν με το αυτοκίνητο βόλτα στο Ναύπλιο και τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιουλίου κατέληξαν στο δωμάτιο που είχε κλείσει ο κατηγορούμενος στην Αρχαία Επίδαυρο για διανυκτέρευση. Αφού εισήλθαν στο δωμάτιο, κάθισαν και οι τρεις στη βεράντα, αλλά μετά από λίγο αιγυπτιακής καταγωγής ανήλικος αποχώρησε γιατί νύσταζε. Ο κατηγορούμενος χωρίς να πει τίποτα στον άλλο ανήλικο, που παρέμεινε στη βεράντα, τον ακολούθησε και έτσι όπως το βρήκε ξαπλωμένο σε πρηνή η θέση, μη δίνοντάς του κανένα περιθώριο να αντιδράσει, πέρασε το χέρι του κάτω από τη μέση, τον ανασήκωσε στο ύψος του στόματος του και κρατώντας τον ακινητοποιημένο, κατέβασε το εσώρουχο του και προέβη σε ασελγείς πράξεις».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement