Δύο νέες δικογραφίες σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Advertisement

Σφίγγει κι άλλο ο κλοιός για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς οι Εισαγγελίες Αθήνας και Πατρών διενεργούν παράλληλες έρευνες, για τους θανάτους και των δύο άλλων παιδιών, της Μαλένας, που πέθανε σε νοσοκομείο της Αθήνας και της Ίριδας, που έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και το ενδεχόμενο, συγγενικά της πρόσωπα, να είχαν κάποια εμπλοκή.

Έτσι, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της 33χρονης, για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, η έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας επιταχύνεται.

Advertisement

Δεν αποκλείεται, να διαβιβαστεί στη Αθήνα, για να συνενωθούν όλες οι υποθέσεις και η δικογραφία από την Εισαγγελία Πάτρας, που διενεργεί δική της έρευνα, για τους θανάτους των παιδιών και κυρίως για το θάνατο της Ίριδας, που «έσβησε» στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα χρειαστεί να γίνει εκταφή, για τα αλλά δύο κοριτσάκια, καθώς τα δείγματα των ιστών τους φυλάσσονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και θα διερευνηθούν εκ νέου.

Τι οδήγησε στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την ίδια στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στη ΓΑΔΑ, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου. Η μητέρα και η αδερφή της, που τονίζουν ότι στηρίζουν τη γυναίκα και βρίσκονται στο πλευρό της, την επισκέφτηκαν για να μιλήσουν μαζί της και να της φέρουν ρουχισμό. Πριν όμως η οικογένεια Πισπιρίγκου έρθει στην Αθήνα, βρέθηκε αντιμέτωπη με την οργή του κόσμου που πολιόρκησε το σπίτι τους στην Πάτρα. Το πλήθος ωρυόταν για τους θανάτους των τριών παιδιών, ενώ έγραψε στο παντζούρι του σπιτιού «θάνατος στους παιδοκτόνους».

Advertisement

Οι αστυνομικοί, πάντως. χτύπησαν την πόρτα της Ρούλας Πισπιρίγκου, από τη στιγμή που οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας «έλυσαν» τον γρίφο του θανάτου της.

Από την αρχή, διευκρινίστηκε πως ουδέποτε και για κανέναν λόγο οι γιατροί δεν χορήγησαν την εν λόγω ουσία (κεταμίνη) στο παιδί. Αυτός ήταν και ο λόγος που «φωτογράφισαν» ως μοναδική ύποπτη την 33χρονη – καθώς ήταν η μόνη που βρισκόταν μαζί με το άτυχο κορίτσι, την προσήγαν και στη συνέχεια εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης. Πλέον διώκεται ποινικά για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Τζωρτζίνας.

Τα κοινά σημεία της Ρούλας με τον Μπάμπη

Εν τω μεταξύ, και όπως αποκάλυψε χθες το iEidiseis, δικαστικές πηγές «βλέπουν» κοινά σημεία της Ρούλας με τον Μπάμπη και τη δολοφονία της Καρολάιν.

Advertisement

Αυτά τα κοινά στοιχεία ήταν, που οδήγησαν – σύμφωνα με πληροφορίες – τον εισαγγελέα πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνο, να ασκήσει ποινική δίωξη και να ζητήσει την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ανώτατες δικαστικές πηγές είπαν στο iEidiseis: «Η υπόθεση αυτή έχει πολλά κοινά σημεία με το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Η εκδοχή του κατηγορούμενου τότε ήταν ότι, την Καρολάιν τη σκότωσαν κάποιοι ληστές, που μπήκαν μέσα στο σπίτι, αλλά ήταν ληστές, που κανένας δεν τους είδε, με ένα αυτοκίνητο, που δεν καταγράφηκε σε καμμία κάμερα.

Δηλαδή ήταν μία εκδοχή, που δεν μπορούσε να σταθεί. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Advertisement

Εάν ευσταθεί η εκδοχή της μητέρας, πρέπει να δεχτούμε ότι, μπήκε κάποιος άγνωστος στο νοσοκομείο, με άγνωστο κίνητρο, γιατί μισούσε το παιδί, για άγνωστους λόγους. Και χορήγησε στο παιδί μία θανατηφόρο ουσία, την οποία δεν δίνει το νοσοκομείο. Και δεν τον είδε κανένας, να μπαίνει και να βγαίνει, ενώ υπάρχουν κάμερες. Δεν είναι δυνατόν αυτό, αποκλείεται»!

Και συμπλήρωσαν:

«Kαι η μητέρα όμως, είχε κάποια περίεργα σημεία συμπεριφοράς. Είχε ρωτήσει, εάν έχει κάμερες το νοσοκομείο και κυρίως το δωμάτιο, που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

Ενώ όταν το παιδί πέθανε, μετά την ουσία που φέρεται ότι του χορήγησε, πήγε με πολύ ήρεμο τρόπο στους γιατρούς, περπατώντας σαν να μη συμβαίνει τίποτα και τους ζήτησε να έρθουν να δουν τι συμβαίνει.

Advertisement

Η αντίδραση ενός φυσιολογικού γονιού θα ήταν να είναι πανικόβλητος και να σηκώσει το κόσμο στο πόδι.

Το ίδιο κάνει και από τη στιγμή, που συνελήφθη. Η αντίδραση της είναι η ίδια. Προσπαθεί να μην της ξεφύγει τίποτα και ενοχοποιηθεί»!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement