«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξυλοκοπήθηκε μέσα στα κρατητήρια», καταγγέλλει η μητέρα της

Advertisement

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, κατήγγειλε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, πως η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Όπως της είπε η κόρη της, την οποία επισκέφτηκε χθες, οι αστυνομικοί τη χτυπούν και την πιέζουν να ομολογήσει.

«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν «π… ομολόγησε». Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε «πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο»», είπε η μητέρα και επανέλαβε ότι επιμένει πως η κόρη της είναι αθώα.

Οι ισχυρισμοί της Ρούλας δεν έχουν επιβεβαιωθεί ή απορριφθεί επίσημα, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την ΕΛ.ΑΣ.

Advertisement

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία είπε «κατάλαβα ότι είναι ταλαιπωρημένη, φαινόντουσαν τα τραβήγματα στα μαλλιά».

«Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε αλλά έδειχνε με τα μάτια τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους» πρόσθεσε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement