Πάτρα – Αγγελική Νικολούλη: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα σπάσει δύσκολα»

Advertisement

«Απίστευτη θεατρίνα» χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου η Αγγελική Νικολούλη εκτιμώντας ότι θα «σπάσει» δύσκολα. Νέες πληροφορίες για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Απίστευτη θεατρίνα που έκανε τα πάντα για να αποπροσανατολίσει την αστυνομική έρευνα» χαρακτήρισε την Ρούλα Πισπιρίγκου η κ. Νικολούλη. Όπως είπε, η 33χρονη θα «σπάσει» δύσκολα και τις επόμενες μέρες, η αλήθεια σε αυτή την άνευ προηγουμένου υπόθεση θα λάμψει.

Η Αγγελική Νικολούλη στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσίασε η εκπομπή της. «Ήξερα ότι έπρεπε να εστιάσω την έρευνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Μία βαθιά έρευνα να δω γιατί η εμμονή της, γιατί το παιδάκι της χωρίς να έχει πρόβλημα, όχι μόνο να πάει σε παιδιατρικό νοσοκομείο, αλλά και να παραμείνει. Έγιναν εξετάσεις εξονυχιστικές, δεν βρέθηκε κάτι στην Τζωρτζίνα και της είπαν ότι το παιδί δεν έχει τίποτα και πρέπει να πάρει εξιτήριο. Μετά είχαμε την πρώτη απόπειρα, κάτι της χορήγησε και το παιδί έπαθε την κρίση», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Στην αρχή είναι θλιμμένη, καλλιεργεί και ένα έδαφος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Μετά παίρνει πάλι κι αλλάζει, η θλίψη φεύγει, κι έχουμε μία θεατρίνα απίστευτη. Να περιγράφει τι; Ότι έχει πανιάσει το παιδί. Την επόμενη ημέρα επιχειρεί την δεύτερη απόπειρα. Έχουμε την άμεση επέμβαση των γιατρών και την άλλη μέρα – έχει τέτοια εμμονή – και βλέπει ότι οι προηγούμενες απόπειρες δεν πέτυχαν. Και πάμε την Κυριακή με την καθυστέρηση, πεθαίνει το παιδί, μπαίνουν μέσα οι γιατροί, αλλά δεν περίμενε ότι θα το επαναφέρουν μετά από 50 λεπτά προσπάθεια. Αλλά επανήλθε τετραπληγικό και αυτό της χάλασε τα σχέδια… Αυτά είναι τα άγρια στοιχεία».

Ζητούσε να μάθει ποια είναι η φίλη του Μάνου στην Αθήνα

Για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα όσα της είχε πει η ίδια είπε: «Μου είχε μιλήσει και μου τον “έδινε” ανοιχτά. Εστιάσαμε όλοι στο ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, ή την χώρισε ή την παράτησε και δεν ενδιαφερόταν για τα παιδιά. Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία. Κάτι διαπίστωσε και της έδειξε την απόρριψή του κ από τη στιγμή εκείνη η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο».

Advertisement

«Έτσι και τολμήσει κανείς να απειλήσει μάρτυρες, το επόμενο βήμα είναι ο εισαγγελέας. Το μήνυμα ελήφθη» σχολίασε ακόμη και κατέληξε: «Μήπως η Τζωρτζίνα είδα κάτι για την Ίριδα εκείνη τη νύχτα;».

«Η Ρούλα θα σπάσει δύσκολα γιατί έχει μπει σε έναν ρόλο»

«Δεν είμαι ψυχίατρος, δεν είμαι ανακριτικός υπάλληλος που έχει εμπειρία, εγώ την προσέγγισα σαν μάνα και σαν γυναίκα, λέγαμε τα ωραία τα δικά μας για τις εμφανίσεις μας κλπ. την προσέγγιζα ανθρώπινα και σαν ρεπόρτερ τελευταία και είχαμε κάνει πολύ ενδιαφέρουσες κουβέντες. Μια τέτοια γυναίκα λοιπόν που ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματά της, που ξέρει να ελέγχει όλους τους άλλους και να τους εξουσιάζει μου φαίνεται ότι δύσκολα θα σπάσει γιατί έχει μπει σε έναν ρόλο από την αρχή και τον παίζει πάρα πολύ καλά» είπε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «τώρα σκέφτεται ότι πρέπει να βγει από τη ΓΑΔΑ. Τα έχει δουλέψει πολύ στο μυαλό της και έχει έτοιμες τις κινήσεις της και ξέρει πώς θα σταθεί».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement