Δήμητρα Πισπιρίγκου: Θα στηρίξουμε τη Ρούλα μέχρι τέλους – Εγώ κακοποιούσα τη Τζωρτζίνα;

Advertisement

Για όλους και για όλα μίλησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε πως θα είναι ως το τέλος στο πλευρό της 33χρονης κατηγορούμενης, καθώς θεωρεί αδιανόητο να έχει κάνει κακό στα ίδια της τα παιδιά. Υποστήριξε, μάλιστα, πως θα αποδειχθεί αυτό στην πορεία ενώ απέδωσε την ύπαρξη κεταμίνης στις εξετάσεις της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας σε πιθανό ιατρικό λάθος.

«Αυτό είναι κάτι που μπορεί να απαντήσει ο κ. Δασκαλάκης. Γιατί δεν πάει στη ΓΑΔΑ, τι φοβάται κι αν φοβάται κάτι. Δεν φοβάται λέει ο άνθρωπος, δεκτό», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σε ερώτηση για τη σπιτονοικοκυρά, απάντησε: «Εγώ γνωρίζω από συζητήσεις με τη Ρούλα και τον Μάνο, η γυναίκα ήταν άκληρη. Δεν είχε κανέναν συγγενή, ούτε ανίψια, ούτε ξαδέρφια. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Και μια κολλητή της φίλη που επικοινωνούσε με τα παιδιά, το ίδιο είχε πει. Δεν είχε κανέναν. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της. Τα πάντα. Υπάρχει πληρεξούσιο το οποίο το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή, που ορίζει τον Μάνο. Πάνε να κατηγορήσουν τον Μάνο για ένα ακίνητο, αλλά αυτό δεν υπάρχει αυτό. Είμαι σίγουρη».

Advertisement

Όσο για το αν υπήρχε πιθανότητα να «γράψει» κάποιο ακίνητο σε ένα από τα παιδιά, ανέφερε: «Από ό,τι γνωρίζω είχε εκφράσει μια σκέψη, στις αρχές, για την Τζωρτζίνα. Επειδή δεν είχε κανέναν στον κόσμο να το έδινε στην Τζωρτζίνα. Αυτό δεν έγινε, γιατί και τα παιδιά δεν τα ενδιέφερε. Δεν πήγαν να φάνε την περιουσία και το σπίτι κανενός. Δεν είναι τέτοια παιδιά».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε και για τον Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο σε παλαιότερη δήλωση είχε αναφέρει πως κάτι φοβάται. «Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να αλλάξει, γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή που είχαμε επικοινωνία έλεγε τα ίδια και σε εμένα. Δεν το γνωρίζω αν έχει κάτι να φοβάται. Το γνωρίζει ο ίδιος», τόνισε.

«Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, το μέσο επικοινωνίας είναι τα παιδιά. Αν ήθελε να φέρνει τον Μάνο πίσω, θα κρατούσε τα παιδιά όσο περισσότερο μπορούσε. Δεν θα έκανε κακό στα παιδιά για να φέρει τον Μάνο πίσω. Η ίδια ήταν αντίθετη με το να γυρίζει ο Μάνος πίσω. Δεν τον καλούσε η ίδια. Ο άνθρωπος μπορεί να μην ήθελε να συνεχίσουν», είπε στη συνέχεια για τις κατηγορίες ότι η 33χρονη προκαλούσε κακό στα παιδιά για να κάνει τον Μάνο Δασκαλάκη να επιστρέφει σε εκείνη.

Advertisement

Για το τι στάση θα κρατήσει στην υπόθεση, ανάλογα με τις εξελίξεις, ανέφερε: «Ψάχνουμε την πραγματική αλήθεια. Μέχρι στιγμής με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και εμείς, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ρούλα έχει κάνει κακό στην Τζωρτζίνα. Πρέπει να βρεθεί η αλήθεια για τα παιδιά. Τα παιδιά μας ενδιαφέρουν πρώτα από όλα και μετά η αθώωση της Ρούλας. Έχω διαβάσει τη δικογραφία, αυτό που προκύπτει είναι άλλα πράγματα. Πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά και μετά η αθώωση της Ρούλας. Δεν έχω καμία αίσθηση, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει την Τζωρτζίνα ένα παιδί αγαπητό σε όλο τον κόσμο. Η ουσία ίσως χορηγήθηκε από κάποιο λάθος».

«Εγώ κακοποιούσα την Τζωρτζίνα; Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι. Το παιδί που με έκανε θεία. Με έκανε να δω πως μεγαλώνει ένα παιδί. Ήταν κομμάτι του εαυτού μου η Τζωρτζίνα, δεν θα την πείραζα ποτέ. Σαν γονείς κι ο Μάνος και η Τζωρτζίνα μπορεί να την είχαν μαλώσει, εγώ ήμουν αντίθετη και έλεγα αφήστε το παιδί. Όπως όλοι οι φυσιολογικοί γονείς έβαζαν τα όριά τους κι εγώ τα έβγαζα», είπε στη συνέχεια η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σχετικά με όσα είχε αναφέρει για τον Μάνο Δασκαλάκη και την αναζήτηση ανθρώπου να του κάνει κακό, σχολίασε: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό, χρησιμοποιήθηκε αλλιώς. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν δημόσια. Το τι γινόταν στο σπίτι τους, το ξέρουν οι ίδιοι. Όχι δεν το γνωρίζω εγώ. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ξέρω για ένα ραντεβού. Στο δεύτερο που ισχυρίζεται εγώ δούλευα. Στο πρώτο ραντεβού που ήμουν μπροστά, μας προσέγγισε ο ίδιος για άλλο λόγο, μας διηγήθηκε δικές του ιστορίες. Δεν είπαμε τίποτα για κανέναν Μάνο. Μιλούσε για δικά του βιώματα, από γνωστούς. Δεν ξέρω τι λέει ο κύριος αυτός. Αν έχει όντως στοιχεία να τα καταθέσει. Εγώ είμαι ανοικτή σε όλα τα ενδεχόμενα».

Advertisement

Αναφορικά με το τι περιμένει από την παρουσία της Ρούλας στην Ανακρίτρια αλλά και για τη χορήγηση της κεταμίνης, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα στο μυαλό μου. Στηρίζουμε και πιστεύουμε τη Ρούλα. Θα την πιστεύουμε και θα τη στηρίζουμε ως το τέλος. Τη Ρούλα τη γνωρίζουμε, ξέρουμε τι άνθρωπος είναι. Εγώ θα είμαι δίπλα της και θα τη στηρίξω όποια κι αν είναι η απόφαση. Αυτά τα γνωρίζουν οι δικηγόροι. Ως εκτίμηση το είπα κι εγώ. Δεν ξέρω πως ο Μάνος το είπε αυτό που είπε. Εγώ με δική μου έρευνα έχω άλλα στοιχεία».

Σε ερώτηση για το αν ακολουθούσε η Ρούλα φαρμακευτική αγωγή, είπε: «Στο παρελθόν δεν ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας της δόθηκε μια αγωγή, αλλά δεν την έπαιρνε, για να μπορεί να είναι ήρεμη».

«Το σκυλάκι έχει πάει στην οικογένεια του Μάνου και το καναρίνι σε εμένα, για να ξεκαθαριστεί κι αυτό», ανέφερε στη συνέχεια.

Advertisement

Σχετικά με το πληρεξούσιο, είπε: «Το πληρεξούσιο το υπογράφει συμβολαιογράφος και γράφει «ειδικό πληρεξούσιο»».

Για το αν ο άνθρωπος που ανέφερε νωρίτερα, είχε προτείνει στην οικογένεια δικηγόρο, απάντησε: «Δεν γνωρίζω που ζει αυτός ο άνθρωπος. Εκείνη την ημέρα τον είδα. Είχε πει κάποιες γνώμες δικές του για δικηγόρους».

Τέλος, για το αν η αδερφή της επισκεπτόταν μέντιουμ και καφετζούδες, απάντησε: «Όχι. Σε στιλ πλάκας με γνωστούς, όπως γνωρίζουν όλοι γιαγιάδες και θείας. Μια δυο φορές για την πλάκα ναι. Αυτά τα πράγματα είναι τραβηγμένα και στα όρια του κουτσομπολιού».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement