Μέσω διαδικτύου το «χρυσό» δελτίο TZOKEΡ των 4,6 εκατ. ευρώ

Advertisement

Διαδικτυακός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ κέρδισε 4,6 εκατ. ευρώ με 20 επιτυχίες στο ίδιο δελτίο. Έπιασε το «5+1» και 19 πεντάρια στη δεύτερη κατηγορία

Eκατομμυριούχος μέσω διαδικτύου έγινε ένας παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ που πέτυχε το «5+1» της χθεσινής κλήρωσης, καθώς και 19 πεντάρια με το ίδιο δελτίο. Ο τυχερός παίκτης, που κερδίζει συνολικά 4.673.520 ευρώ, έπαιξε ένα πλήρες σύστημα, με 50 στήλες και αριθμούς τυχαίας επιλογής.

Το online δελτίο, το οποίο κόστισε 25 ευρώ, ήταν το μοναδικό νικηφόρο στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 4.579.396 ευρώ. Περιείχε, όμως, και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία, που αντιστοιχούν σε 94.124 ευρώ. Έτσι, τα συνολικά κέρδη του μεγάλου νικητή ξεπέρασαν τα 4,6 εκατ. ευρώ και θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που δήλωσε κατά την εγγραφή του στο ΤΖΟΚΕΡ online.

Γρήγορη κατάθεση δελτίου μέσα από το tzoker.gr

Ο χθεσινός νικητής του ΤΖΟΚΕΡ είναι ο δεύτερος της εφετινής χρονιάς, που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο μέσω του διαδικτύου. Πριν από ακριβώς ένα μήνα, στις 3 Μαρτίου 2022, ένας online παίκτης είχε κερδίσει 1,3 εκατ. ευρώ.

Advertisement

Η κατάθεση δελτίου μέσα από το tzoker.gr, που συμπλήρωσε τρία χρόνια στον «αέρα» και πρόσφατα ανανεώθηκε, γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα.

Με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες γρήγορης κατάθεσης δελτίου και αποκλειστικές online λειτουργίες, το tzoker.gr δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να καταθέτουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Στο νέο site, επίσης, οι παίκτες μπορούν να βρουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και να παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις του παιχνιδιού, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, στις 22:00.

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement