Ο CR7 «έχασε» έξι εκατομμύρια ευρώ

Advertisement

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι «γεμάτοι» από εκατομμύρια ευρώ και χαρακτηριστικό της οικονομικής ευμάρειας που απολαμβάνει, είναι το γεγονός ότι σε μηνιαία βάση «πιστώνονται» 100.000 ευρώ στον λογαριασμό της συντρόφου του, Χεορχίνας, για τα… έξοδα της οικογένειας.

Ωστόσο, ο διάσημος Πορτογάλος επιθετικός, έχασε την ευκαιρία να «βγάλει» ακόμη έξι εκατομμύρια ευρώ, καθώς όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «The Sun», αυτά ήταν τα χρήματα που θα εισέπραττε ο CR7, σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, κατακτούσε ένα τρόπαιο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μείνουν για πέμπτη διαδοχική χρονιά χωρίς «κούπα» και ο 37χρονος άσος, θα… στερηθεί αυτό το ποσό, που υπήρχε ως ειδικός όρος στο συμβόλαιο του με τον αγγλικό σύλλογο.

Με εβδομαδιαίες απολαβές κοντά στις 600.000 (!) ευρώ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι επί σειρά ετών, ένας από τους πιό ακριβοπληρωπληρωμένους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ενώ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα εισπράξει ένα μικρότερο μπόνους, ως ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, δεδομένου ότι με 18 γκολ σε 33 αγώνες, μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην κορυφή του σχετικού πίνακα.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement