Πάτρα: «Δεν γνωρίζαμε καν ότι έχει πεθάνει» –Δηλώσεις βόμβα από τον πρώτο ξάδερφο της σπιτονοικοκυράς

Advertisement

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχει μπει πλέον και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα, μετά την καταγγελία ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών, πούλησε με πληρεξούσιο ένα διαμέρισμα ιδιοκτησίας της.

Για την έντονη φημολογία μίλησε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Κούτρας, πρώτος ξάδελφος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε για το θάνατο της Ευγενίας. Δεν γνωρίζαμε τίποτα. Ότι έχουμε πληροφορηθεί το έχουμε μάθει από τα κανάλια», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Κούτρας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν γνώριζε καν ότι είχε πεθάνει.

Advertisement

«Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα τα οποία θα βγούνε. Είμαστε πάρα πολλά ξαδέλφια. Θα μαζευτούμε για να κάνουμε μία συννενόηση για να δούμε πώς θα κινηθούμε», δήλωσε ο κ. Κούτρας.

Δεν είχε με κανένα συγγενή επαφή

«Δεν είχε με κανένα συγγενή επαφή. Ήταν μοναχικό άτομο», σχολίασε για την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια της οικίας όπου διέμενε το ζευγάρι από την Πάτρα. Μετά το θανατο των τριών παιδιών που διερευνάται από τις Αρχές πλέον έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση για το θάνατος της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης κατηγορούμενης για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Η σπιτονοικοκυρά πέθανε το Φθινόπωρο του 2020 στην Πάτρα. Υποψίες για το τι πραγματικά έγινε προκάλεσαν τα διαφορετικά αίτια θανάτου της 69χρονης στα οποία έχουν αναφερθεί τα μέλη της οικογένειας καθώς και το τι έγινε με την περιουσία της.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement