Ψυχίατρος «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχει διαταραχή, αλλά δεν είναι άρρωστη

φωτ. EUROKINISSI
Advertisement

Την εκτίμησή του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν είναι άρρωστη» διατύπωσε το πρωί της Τρίτης (5/4) ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, σε σχόλιό του για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

«Όταν τα φώτα σβήνουν και φεύγουν οι κάμερες μένει η αλήθεια της ζωής. Τελείωσαν οι υπερβολές και οι υπερεκθέσεις. Η Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη. Όλη η πορεία έδειξε κάτι απλό. Υπάρχουν ορισμένες διαταραχές που η οικογένεια τις βλέπει από μικρή ηλικία. Όταν η διαταραχή αυτή εξελιχθεί δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Γίνεσαι βίαιος, χωρίς συναισθήματα. Είναι διαταραχή, αλλά όχι αρρώστια, δεν παίρνει από φάρμακα, δεν αντιμετωπίζεται», τόνισε μεταξύ άλλων ο ψυχίατρος.

«Προς τον σύζυγο η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει εμμονή. Υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει 3 παιδιά και κάνει μαραθώνιο γυρνώντας όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας καταργώντας τη σιωπή; Αυτή η γυναίκα έχει συγκεκριμένη διαταραχή, τα ναρκισσιστικά στοιχεία της φαίνονται, αλλά το χειρότερο είναι ότι δε σεβάστηκε τα 3 παιδιά της, τον χαμό τους», επισήμανε ο κ. Σούρας.

Advertisement

Πού μπορεί να βρήκε την κεταμίνη

«Στο πώς κατόρθωσε να βρει την κεταμίνη, το πιο απλό θα ήταν στην Ομόνοια, ή στο διαδίκτυο. Τα νοσοκομεία δεν έχουν κεταμίνη, τα περισσότερα. Η κεταμίνη είναι για χειρουργεία, εντατικές, είναι συγκεκριμένες οι χρήσεις της. Είναι δυνατόν ποτέ γιατρός να δώσει 6ml κεταμίνη σε ένα παιδί; Πάμε να ανατρέψουμε την κοινή λογική; Απορώ πώς υπάρχει τέτοια υπερασπιστική γραμμή», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κ. Σούρας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement