Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς – Η περιουσία με ακίνητα και καταθέσεις

Advertisement

Εκτός από τον θάνατο των 3 κοριτσιών στην Πάτρα, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών και τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, ώστε να διαλευκανθεί αν η 69χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, ή αν προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Από την πλευρά τους οι συγγενείς της 69χρονης σπιτονοικοκυράς τονίζουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί όταν έφυγε από την ζωή, ενώ λόγος γίνεται και για την περιουσία που άφησε πίσω, καθώς όπως προκύπτει δεν υπάρχει κάποια διαθήκη.

Η 69χρονη Ευγενία Κούτρα που ήταν η σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν εκπαιδευτικός και ο σύζυγός της δικηγόρος. Εκτός από το ακίνητο στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, υπάρχουν αναφορές για καταθέσεις και για ακόμη ένα ακίνητο στην Αθήνα.

Advertisement

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε σχετικά με το ακίνητο στην οδό Μπιζανίου όπου έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη και στον πρώτο όροφο η 69χρονη, ότι αυτό δεν έχει πουληθεί ούτε έχει μεταβιβαστεί. Επιπλέον η 69χρονη δεν φαίνεται να έχει άλλα ακίνητα στην Πάτρα. Όσο για τις καταθέσεις της σπιτονοικοκυράς, δεν μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς της λογαριασμούς από τη στιγμή που δεν υπάρχει νομιμοποίηση κληρονόμων.

Ερωτηματικό υπάρχει και γύρω από το πληρεξούσιο της 69χρονης στον Μάνο Δασκαλάκη για τη διαχείριση των οικονομικών της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement