Ο Κώστας Κόκλας απαντάει στο σάλο για το γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤ

Advertisement

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος βρέθηκε ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του.

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στην καριέρα του αλλά και τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος και για την σειρά της ΕΡΤ που πρωταγωνιστεί.

Advertisement

Στην Τούρτα της μαμάς ο Κώστας Κόκλας κάνει τον στον ρόλο του πατέρα και ο ίδιος δέχτηκε αντιδράσεις με την σκηνή όπου ο ομοφυλόφιλος γιος φιλά τον σύντροφό του στο οικογενειακό τραπέζι.

Η απάντηση του Κώστα Κόκλα για το γκέι φιλί

«Η σειρά αυτή έχει σπάσει κατεστημένα, δείχνει με μια άλλη ματιά στον κόσμο το πώς μπορεί να είναι μια οικογένεια, με ισότητα και αγάπη πάντα. Δεν είναι μόνο το φιλί, είναι ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι μεταξύ μας. Αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε και να το επισημαίνουμε και να το εφαρμόζουμε στη ζωή μας. Περνάμε δύσκολους καιρούς, είναι δύσκολο να λες στα παιδιά να μην κάνουν bullying και γύρω γύρω να γίνονται πόλεμοι και να την πέφτει ο δυνατός στον αδύνατο», απάντησε για την σκηνή ο Κώστας Κόκλας.

Και συμπλήρωσε: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει φυσικά και το σεβόμαστε».

Advertisement

Για την μεγάλη επιτυχία της σειράς, Εγκλήματα, ο Κώστας Κόκλας ανέφερε: «Η κωμωδία τότε ήταν άσπρη και όχι μαύρη. Τα “Εγκλήματα” μπήκαν μέσα στην οικογένεια και έδειξαν τους διαφορετικούς χαρακτήρες που υπάρχουν σε ένα σπίτι, τις υποχωρήσεις που γίνονται και τις δυσκολίες. Εγώ πίστεψα την παρέα και αυτόν που τα έγραψε. Όμως, τότε η τηλεόραση ήταν άγρια γιατί υπήρχαν τα χαρτιά της τηλεόρασης.

Τα κανάλια δεν ρίσκαραν εύκολα, τα πρώτα 6 επεισόδια πήγαμε άπατα και ήταν να κοπεί και ξαφνικά έκανε 40άρια και μας μάζεψαν πίσω. Το είδε ο κόσμος πιο πολύ, το καστ δεν ήταν όλο γνωστό. Από την εμπειρία που έχω αν είναι μία καλή δουλειά αν δεν πάει τη χρονιά που παίζεται θα πάει μετά. Περνούσαμε όμορφα στα Εγκλήματα», είπε ο Κώστας Κόκλας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement