Πάτρα: Έθαβε το τρίτο παιδί της και αγωνιούσε για το αν θα παραστεί ο δήμαρχος στην κηδεία – Νέα καταγγελία για την Πισπιρίγκου

Advertisement

Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως και αφορά στη Ρούλα Πισπιρίγγου, τη μητέρα που μέσα σε τρία χρόνια έχασε και τα τρία παιδιά της, στην Πάτρα, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και την οποία ερευνούν ενδελεχώς οι αρχές.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου την παραμονή της κηδείας της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη!

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η 33χρονη γυναίκα – κατηγορούμενη για τον φόνο της κόρης της, τηλεφώνησε στον Δήμο Πατρέων και επέμενε να μάθει αν ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης θα έδινε το παρών στην κηδεία της 9χρονης στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Advertisement

Επέμενε στην παρουσία του Δημάρχου

Οι υπεύθυνοι του Δήμου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο, ωστόσο τους «καρφώθηκε» στο μυαλό ότι κάτι δεν πάει καλά! Και φυσικά επιβεβαιώθηκαν μόλις έμαθαν τις εξελίξεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμενε στο να παραστεί ο Δήμαρχος στην νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου.

Ήταν ατάραχη και η υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτή η μάνα που έκανε «δημόσιες σχέσεις» και ήθελε να καλέσει τον Δήμαρχο στην κηδεία, είχε χάσει πριν μερικές ημέρες το μεγαλύτερό της παιδί και άλλα δύο μέσα σε χρονικό διάστημα 33 μηνών.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement