Ρούλα Πισπιρίγκου: Απάντησε στο ερώτημα «γιατί η Τζωρτζίνα θάφτηκε με το τάμπλετ»

Advertisement

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα σε ένα ειδικό κελί, για ιδιάζουσες περιπτώσεις κρατουμένων βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα ανέφερε στη χθεσινή μαραθώνια απολογία της σε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι στη συνέχεια αποφάσισαν την προφυλάκισή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στην ερώτηση γιατί έθαψε την κόρη της με το τάμπλετ απάντησε πως «κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι που το άφησε η Τζωρτζίνα όταν πήγαμε στο γραφείο τελετών, στην Ιριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το τάμπλετ. Επαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε. Παρακολουθούσε τον Σεφερλή και παρά την εγκεφαλοπάθεια και τα προβλήματα υγείας καταλάβαινε τα αστεία».

Advertisement

Όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, η κατηγορουμένη επέλεξε να κάνει ελάχιστες αναφορές στην απολογία της. «Η σχέση μου με τον Μάνο ήταν με προβλήματα που παρουσιάστηκαν μετά τον χαμό της Μαλένας. Έλειπε πολλές ώρες γιατί δούλευε. Ήταν πολλές ώρες απών» είπε.

Για όλες τις ερωτήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία απάντηση, ενώ χαρακτήρισε «τυχαία» τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement