Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημέρωσε για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς μία μέρα… πριν πεθάνει

Advertisement

Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των τριών παιδιών στην Πάτρα. Αίσθηση, μάλιστα, προκαλεί ο ισχυρισμός συγγενικών της προσώπων ότι ενημερώθηκαν από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατό της μια μέρα… πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με τα όσα λένε, η κ. Πισπιρίγκου τους ειδοποίησε τηλεφωνικά την Παρασκευή 11/11/2020 πως η 67χρονη πέθανε, ενώ το νοσοκομείο πιστοποίησε το θάνατό της μία μέρα μετά.

Η Ευγενία Κούτρα, φωτογραφία της οποίας δημοσίευσε το Mega και η εκπομπή Live News, ήταν συνταξιούχος φιλόλογος και δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας. Όταν έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.

Advertisement

Σύμφωνα με το flamis.gr, όσοι ήξεραν την 67χρονη ήξεραν και όχι υπήρχαν εντάσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς δεν έδιναν το ενοίκιο ενώ τους έβλεπε να πηγαίνουν εκδρομές.

Δεν έπασχε από άλλες ασθένειες

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η Ευγενία Κούτρα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που τη φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά όχι από άλλες ασθένειες.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη γυναίκα απεβίωσε.

Advertisement

«Όχι, δεν έπαιρνε ποτέ φάρμακα. Είχε τα άκρα του ποδιού λίγο, έτσι σαν παράλυτα και το χέρι, αλλά κινούταν. Το μυαλό της ξυράφι δεν τα είχε χάσει η γυναίκα, ήταν νέα, πέθανε στα 67, δεν ήταν 69, 69 θα ήταν τώρα», είπε μια γειτόνισσά της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement