Ρούλα Πισπιρίγκου: Απάντησε γιατί το οξύμετρο δεν χτύπησε την ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας – «Εγώ το χαμήλωσα»

Advertisement

Η αποκάλυψη του OPEN ότι το οξύμετρο της μικρής Τζωρτζίνας ήταν χαμηλωμένο την ημέρα του θανάτου της, απασχόλησε και την ανακρίτρια, στην οποία απολογήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η ανακρίτρια τής έκανε απανωτές ερωτήσεις σχετικά με αυτή την πληροφορία και η κατηγορούμενη παραδέχθηκε ότι είχε χαμηλώσει το οξύμετρο της κόρης της.

Ειδικότερα, η ανακρίτρια τη ρώτησε «γιατί δεν χτύπησε το οξύμετρο την ώρα του μοιραίου επεισοδίου», με την 33χρονη να απαντά: «Από την πρώτη μέρα που πήγαμε στο «Παίδων» τοποθετήθηκε οξύμετρο στο δάχτυλο του παιδιού της μικρής. Εγώ είχα κατεβάσει τον ήχο για να μην ενοχλείται η μικρή κατά τη διάρκεια του ύπνου της, εν γνώσει των νοσηλευτών και των γιατρών», σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι την προηγούμενη μέρα η μικρή είχε πέντε απανωτά περιστατικά και η μητέρα της ισχυρίζεται πως είχε πει στους γιατρούς ότι «ακόμα δεν έχετε δει το σοβαρό και το μεγάλο επεισόδιο». Τώρα, παραδέχεται πως ενώ συνέβαιναν όλα αυτά χαμήλωσε το οξύμετρο.

Advertisement

Αποτέλεσμα της κίνησής της αυτής ήταν να μην ακούσουν οι νοσηλευτές ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί, όπως μεταδίδει το OPEN.

Την ώρα που γίνεται γνωστό το παραπάνω, ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται στην ανακρίτρια, ώστε να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της ανάκρισης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι, ουσιαστικά, ο πρώτος μάρτυρας που κάλεσε η ανακρίτρια για την υπόθεση με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα που έχει σοκάρει το πανελλήνιo.

Advertisement

Σημειώνεται ότι ο ίδιος χθες δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου. Η κατάθεση του 30χρονου θα αφορά σε όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement