Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κάποιο άλλο άτομο έχει συνδράμει» – Τι λέει ψυχολόγος για τον Μάνο Δασκαλάκη

Advertisement

Στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, των γονέων των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία στην Πάτρα αναφέρθηκαν το πρωί της Πέμπτης (7/4) η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου και η κλινική ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου.

Μιλώντας στο MEGA για την κεταμίνη, η κ. Ανάσογλου σημείωσε παρόμοιες ουσίες είναι εύκολο να τις προμηθευτεί κάποιος από το διαδίκτυο, ωστόσο «σε πολλές περιπτώσεις χτυπάει καμπανάκι στις παραγγελίες ότι κάτι δεν πάει καλά».

«Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές. Κάποιο άλλο άτομο έχει συνδράμει», είπε η δικηγόρος.

Advertisement

Αναφερόμενη στην εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη με τον δικηγόρο που είχε αρχικά το ζευγάρι, η κ. Ανάσογλου μιλά για απιστία από πλευράς του συνηγόρου. «Είναι ξεκάθαρη απιστία. Όταν έχω άτομο το οποίο μπορεί να μου έχει εμπιστευτεί πράγματα, δεν μπορεί μετά, στην ίδια υπόθεση, να σταθώ εναντίον του» ανέφερε.

Ψυχολόγος σχολιάζει την εικόνα του Μάνου

Από την πλευρά της, η κ. Κωστοπούλου, αναφερόμενη στην χθεσινή εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην Ευελπίδων για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, τη χαρακτήρισε ως «προκλητική».

«Η εικόνα έξω από τα δικαστήρια ήταν τουλάχιστον προκλητική. Υπήρχε ένας άνθρωπος που λειτουργούσε σαν να έκανε σόου σε κάποια ροκ συναυλία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Σύμφωνα με την κ. Κωστοπούλου, το ζευγάρι προσπαθεί «να κατασκευάσει μια εικόνα και να περιφρουρήσει το συμφέρον του. Δεν δείχνουν καμία έκφραση θρήνου. Υπάρχει παθογένεια σε αυτήν την οικογένεια».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement