Ιατροδικαστής Λέων: Βέβαιος ο ασφυκτικός θάνατος για Μαλένα-Ίριδα – Η νέα του ανάρτηση

Advertisement

Στην εκδοχή του θανάτου από ασφυξία τόσο για τη Μαλένα όσο και για την Ίριδα επιμένει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τόσο με δηλώσεις του όσο και με την τελευταία ανάρτησή του στο facebook.

Στην ανάρτησή του ο κ. Λέων επικαλείται, μάλιστα, στοιχεία από την ιστολογική εξέταση της Ίριδας, του μικρότερου εκ των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.

O ιατροδικαστής επικεντρώνει την ανάρτησή του στις «στικτές αιμορραγικές διηθήσεις του παρεγχύματος» προσθέτοντας ότι αυτό παρατηρείται στις ασφυκτικές κηλίδες των πνευμόνων.

Advertisement

Μιλώντας, δε, στο MEGA το πρωί της Πέμπτης ο κ. Λέων υποστήριξε ότι ο ασφυκτικός θάνατος είναι βέβαιος πλέον για τη Μαλένα και την Ίριδα. «Γίνεται ενδελεχής έρευνα στους φακέλους των παιδιών. Όλοι οι ιατροδικαστές έχουν σταθερή άποψη και όλοι καταλήγουν στον ασφυκτικό θάνατο. Στο δεύτερο παιδί αν μελετήσουμε όλα τα ευρήματα, υπάρχει πλήρης βεβαιότητα για το ότι είναι ασφυκτικός θάνατος» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για να βρούμε κάτι άλλο στη διάγνωσή μας αλλά μια βεβαιότητα ότι έχουμε ασφυκτικό θάνατο».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λέων, οι συνεντεύξεις τόσο της 33χρονης όσο και άλλων μελών της οικογένειας θα οδηγήσουν στη λύση του θρίλερ: «Αν δεν είχαμε τις συνεντεύξεις θα είχαμε πολύ μεγάλη δυσκολία στους δράστες. Οι συνεντεύξεις ‘κουμπώνουν’ στις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Θα καταγραφεί στα ιατροδικαστικά χρονικά να εξιχνιάζουμε τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας με τέτοιον τρόπο από τις συνεντεύξεις».

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement