Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ: Ένταση και μετά το παιχνίδι – Επεισόδια και συλλήψεις έξω από το «Βελοντρόμ»

Advertisement

Ούτε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ δεν ηρέμησε η κατάσταση, ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων και την Αστυνομία.

Ο χαμός και τα επεισόδια στη Μασσαλία και το «Βελοντρόμ», συνεχίστηκαν και μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Όσο, οι οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» παρέμεναν στην εξέδρα, περιμένοντας να αποχωρήσουν, η αστυνομία προσπαθούσε να απομακρύνει τους Γάλλους, που με τη σειρά τους… περίμεναν τους Έλληνες για μια νέα «συνάντηση».

Advertisement

Κάπως έτσι, ξεκίνησε ένας ακόμη -το τελευταίο διήμερο- κύκλος επεισοδίων, με πολλά χημικά και δακρυγόνα, για να διαλυθεί το πλήθος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «La Provence», η αστυνομία συνέλαβε δέκα οπαδούς για τα επεισόδια, ενώ τριάντα αστυνομικοί τραυματίστηκαν από ρίψη αντικειμένων, καπνογόνων και κροτίδων στο γήπεδο όταν μπήκαν ανάμεσα στην κερκίδα των φιλοξενούμενων και την εξέδρα των γηπεδούχων για να αποτρέψουν συγκρούσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ένας φίλαθλος των «Φωκαέων» χρειάστηκε ιατρική φροντίδα, αφού χτυπήθηκε από μια καρέκλα που πετάχτηκε από τους οπαδού του «Δικεφάλου».

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement