Πάτρα: Ηχητικό ντοκουμέντο – Η στιγμή που το ΕΚΑΒ λαμβάνει κλήση για τον θάνατο της Ίριδας

Advertisement

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ΕΚΑΒ λαμβάνει ειδοποίηση για τον θάνατο της Ίριδας στην Πάτρα παρουσιάζει το Flamis.gr.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση στις 11.37 το πρωί και έστειλε αμέσως, μονάδα στελεχωμένη με γιατρό και όχι ασθενοφόρο μόνο με διασώστες.

Σε χρονικό διάστημα 7 λεπτών η μονάδα του ΕΚΑΒ βρισκόταν μπροστά από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, στην οδό Μπιζανίου 27, στην Πάτρα.

Advertisement

Αμεσα το πλήρωμα μπήκε στην ισόγεια κατοικία αναζητώντας το βρέφος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι βρίσκονταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης, η 9χρονη Τζωρτζίνα και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, που είχε νωρίτερα βγει στο δρόμο αναζητώντας το ασθενοφόρο για να το κατευθύνει προς την οικία του ζευγαριού. Ο Μάνος είχε φθάσει νωρίτερα, γιατί ήταν σχεδόν δίπλα.

Μπαίνοντας στην κουζίνα οι διασώστες με τον γιατρό αντίκρισαν την 6 μηνών Ίριδα στο δάπεδο και από πάνω της τον Μάνο και την Ρούλα, που προσπαθούσε με ΚΑΡΠΑ να επαναφέρει το βρέφος.

Advertisement

«Σας παρακαλώ κάντε κάτι, έχουμε ήδη χάσει ένα παιδί», είπε στο πλήρωμα ο Μάνος Δασκαλάκης, παραχωρώντας την θέση του στους διασώστες.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ήδη απομακρυνθεί από το παιδί και σε μια γωνία της κουζίνας έκλαιγε, ενώ με τρόμο παρακολουθούσε τα όσα διαδραματίζονταν η Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί που κοιτούσε αποσβολωμένο και δεν έφευγε, παρά τις φωνές της μητέρας του να πάει στο διπλανό δωμάτιο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement