Επισκεπτήριο για την Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό – Παραδέχτηκε ότι έψαχνε θανατηφόρες ουσίες

Advertisement

Πολύ πιθανό να δει τη μητέρα της και την αδερφή της σήμερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς είναι ημέρα επισκεπτηρίου σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με το Mega, αν τελικά την επισκεφθούν, η συνάντησή τους θα γίνει σε διαφορετικό ωράριο από τις άλλες κρατούμενες, για να μην υπάρξει ένταση.

ADERGI PISPIRIGKOU

Advertisement

Η αδερφή και η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παραδέχτηκε ότι έψαξε θανατηφόρες ουσίες στο Διαδίκτυο

Οι ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης άρχισαν να «μιλούν» και να αποκαλύπτουν τις διαδικτυακές αναζητήσεις της που σχετίζονται με τοξικές ουσίες και φάρμακα.

Η έρευνα της Αστυνομίας έδειξε ότι από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Μαρτίου έκανε συνολικά 27 αναζητήσεις στο Google για ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο.

Advertisement

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε αναζήτηση που έγινε στις 17 Ιανουαρίου, 12 ημέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης, όταν η κατηγορούμενη επισκέφτηκε ιστοσελίδα για αναισθητικά φάρμακα, όπου μεταξύ άλλων υπήρχε αναφορά στον όρο κεταμίνη.

Χθες, σε νέες δηλώσεις της μέσα από τη φυλακή η 33χρονη επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κεταμίνη και ότι η ουσία αυτή υπήρχε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η κόρη της.

«Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης. Εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί», δήλωσε στο Mega.

Μέσα από την συνέντευξη της στο Mega, η προφυλακιστέα 33χρονη, η μόνη που βρισκόταν στο δωμάτιο της 9χρονης Τζωρζίνας την ώρα που το παιδί υποτροπίασε, ενώ δεν θέλει να κατηγορήσει κανέναν όπως λέει, βάζει ξανά στο κάδρο των υπόπτων ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Advertisement

Είπε, ή εγώ ή αυτοί.

«Το έχω ξαναπεί και το είπα και στην ομολογία μου. Είναι κοινή λογική. Ήμασταν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο δωμάτιό της. Εγώ, γιατροί και νοσηλευτές. Δεν υπήρχαμε άλλοι. Εγώ λέω δεν είμαι, οι γιατροί λένε δεν είναι, άρα κάποιος από τους δύο είναι. Αυτό θα φανεί, όποιος είναι θα φανεί. Αν είμαι εγώ θα φανεί», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η εργαστηριακή εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων έδειξε ότι η 33χρονη αναζήτησε στο διαδίκτυο την ημέρα της σύλληψής της τους όρους «κεταμίνη», «κεταμίνη φαινοβαρβιταλη» και «υδροχλωρική κεταμίνη»

Υπενθυμίζεται πως ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί και τη Μεγάλη Εβδομάδα, με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, που σχετίζονται με την υπόθεση.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement