Τι υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα νέα μηνύματα μέσα από το κελί της στον Κορυδαλλό

Advertisement

Παρά τις μαρτυρίες, παρά τα στοιχεία και παρά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται δικαιωμένη. Πρόκειται για γεγονός το οποίο μετέφερε ο δικηγόρος της μετά από παρόρμηση της ίδιας, ενώ αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης είπε ότι περιμένει να ετοιμαστούν τα έγγραφα που χρειάζονται για να το καταθέσει.

Ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της 33χρονης προφυλακισμένης μητέρας, έκανε δηλώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ζητώντας να γίνει σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας της κατηγορουμένης.

Η δικαίωση περί… κεταμίνης

«Την πρωτοβουλία της έρευνας θα την διατηρήσουν οι εισαγγελικές αρχές» δήλωσε στα ΜΜΕ ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης σχολιάζοντας τα όσα έγιναν γνωστά για της ψηφιακές αναζητήσεις της πελάτισσάς του.

Advertisement

Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι δικαιώνεται ο ισχυρισμός της ότι για πρώτη φορά έκανε έρευνα για την κεταμίνη στις 30 Μαρτίου 2022, σε χρόνο μεταγενέστερο από τότε που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ η σχετική είδηση. Κάτι που είχε πει από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς που την ανέκριναν στη ΓΑΔΑ. Ενώπιον της ανακρίτριας είχε αναφέρει πως όταν άκουσε τη σχετική αποκάλυψη στο Live News μπήκε στο διαδίκτυο και πληκτρολόγησε για πρώτη και μοναδική φορά τη λέξη κεταμίνη.

Από τα στοιχεία όμως που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαβάσει για την κεταμίνη πολλούς μήνες νωρίτερα. Συγκεκριμένα λίγο πριν το τέλος της Τζωρτζίνας.

Πιο αναλυτικά, στις 17 Ιανουαρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνει στο διαδίκτυο ιατρικά βιβλία και ουσίες, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η κεταμίνη. Η αναζήτηση όμως δεν είναι ευθεία. Δεν πληκτρολογεί τη λέξη κεταμίνη. Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εμφανίζει νέο πρόβλημα και ουσιαστικά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της.

Advertisement

Στις 17 Ιανουαρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνει σε εκδοτικό οίκο για αναισθητικά και εκεί υπάρχουν αναφορές για την κεταμίνη. Σε αυτά τονίζεται πως η χορήγηση κεταμίνης σε μεγάλη δόση μπορεί να επιφέρει ακόμα και τον θάνατο ενός παιδιού. Η 17η Ιανουαρίου έχει ιδιαίτερη σημασία. Εκείνη τη μέρα είχε κάνει τη μαγνητική η αδικοχαμένη Τζωρτζίνα και γινόταν λόγος για την αναισθητική ουσία που της είχε δοθεί. Δεν ήταν η κεταμίνη σε εκείνη την περίπτωση.

Δεν κάνει πίσω στο αίτημα αποφυλάκισης

Όπως τονίζει ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος που εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη πελάτισσά του, ήθελε να μάθει ποιες ουσίες είχαν χορηγηθεί στην κόρη της κατά τη διάρκεια της εξέτασης και γι’ αυτό έψαχνε στο διαδίκτυο. Ο κύριος Παπαδόπουλος διέψευσε τις πληροφορίες που ανέφεραν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει πίσω στο αίτημα αποφυλάκισης. «Είναι δικαίωμά της και εμείς θα το προχωρήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για ακόμα μία φορά ο δικηγόρος έριξε το βάρος στους γιατρούς του νοσοκομείου «Αγλαϊα Κυριακού». Όπως είπε η κεταμίνη υπήρχε στα βαλιτσάκια στη ΜΕΘ και μέσα υπήρχαν όπως τόνισε 5 φιαλίδια με 5 ml/mg το καθένα. «Η κεταμίνη βρισκόταν στα χέρια των γιατρών, πολύ κοντά στην Τζωρτζίνα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Advertisement

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου της:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement