Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στην Αλόννησο για τις διακοπές του Πάσχα

Advertisement

Τι κι αν ετοιμάζεται να κάτσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να περάσει τις γιορτές του Πάσχα στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «πιάστηκε» από την κάμερα την στιγμή που αναχωρούσε με την σύζυγό του για το νησί.

Όπως μετέφερε η εκπομπή, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται ευδιάθετος και χαρούμενος, ενώ φαίνεται να περίμεναν την εξέλιξη αυτή σχετικά με την δίκη και δεν τους αναστάτωσε η είδηση.

Advertisement

Γιατί θα δικαστεί

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κάτσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης προκειμένου να δικαστεί με βούλευμα για δημοσιοποίηση, μέσω Διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής συντρόφου του.

Η παραπομπή αφορά τη μία από τις δύο υποθέσεις για τις οποίες είχε απολογηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων (η δεύτερη εκκρεμεί στην ανάκριση) και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας Σταυρούλας Αντιγόνης Πριλή, σε δηλώσεις της στο «Πρωινό» έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για απαθή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος συνεχίζει την ζωή του κανονικά, ενώ η κοπέλα εξεπλάγην για μια ακόμα φορά με την στάση του παρουσιαστή.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement