Το «Bridgerton» μόλις έσπασε το ρεκόρ του στο Netflix!

Advertisement

H δεύτερη σεζόν του Bridgerton μόλις έγινε η καλύτερη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix!

Συγκεκριμένα, τις πρώτες 28 μέρες από την κυκλοφορία του, το δράμα εποχής του Netflix έχει συγκεντρώσει 627.11 εκατομμύρια ώρες προβολής και φιγουράρει πλέον στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας.

Ο δεύτερος κύκλος κατάφερε να περάσει την πρώτη σεζόν της σειράς που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του τσαρτ με 625.49 εκατομμύρια ώρες θέασης που σημείωσε κατά τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας της.

Advertisement

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω στοιχεία αφορούν τις αγγλόφωνες σειρές της πλατφόρμας, καθώς το νοτιοκορεάτικο δράμα Squid Game παραμένει η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix με τον αριθμό ρεκόρ των 1.65 δισεκατομμυρίων ωρών προβολής.

Μπρίτζερτον: Σεζόν 2 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι η δεύτερη σεζόν του Bridgerton που κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου βρίσκεται στην πρώτη θέση σε 88 χώρες.

Θυμίζουμε ότι η δεύτερη σεζόν του Bridgerton βασίζεται στο δεύτερο μυθιστόρημα της Τζούλια Κουίν, με τίτλο «The Viscount Who Loved Me» το οποίο ακολουθεί τον Άντονι (Τζόναθαν Μπέιλι), τον μεγαλύτερο αδερφό της οικογένειας, έναν «φευγάτο» εργένη που δεν έχει δώσει δείγµατα ότι προετοιµάζεται για γάµο.

Advertisement

Στη σύντομη περιγραφή του Netflix αναφέρεται: «Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement