Πάτρα: «Ο Μάνος θεωρεί ότι είναι ένοχη η Ρούλα» λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του

Κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του, της 9χρονης Τζωρτζίνας, Πέμπτη 7 Απριλίου 2022. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Advertisement

«Ο Μάνος θεωρεί ότι είναι ένοχη η Ρούλα» λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Δασκαλάκη, αναφερόμενος στην υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει σοκάρει την Ελλάδα.

Από το «περιμένω τα συμπεράσματα» στο «είναι ένοχη»

«Είμαι σοκαρισμένος όμως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη έπειτα από την συνάντηση του με την ανακρίτρια.

Όπως είχε πει τότε η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν «υπόδειγμα μητέρας» και ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα ότι είχε κάνει κάτι.

Advertisement

Σημείωσε πως από την πλευρά του δηλώθηκε υποστήριξη της κατηγορίας για την δολοφονία της κόρης του Τζωρτζίνας και αναμένει να λάμψει όπως ανέφερε και η αλήθεια για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών του, της Μαλένας και της Ίριδας.

Παράλληλα όμως δήλωσε πως επιθυμεί να δει την διαδικασία να εξελίσσεται προτού προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις ή συμπεράσματα γιατί όπως είπε, «μέχρι πρότινος είχαμε δύο ιατροδικαστικές πράξεις που δεν μας έδιναν την παραμικρή ιδέα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια».

Αλλαγή στη στάση του

Δύο εβδομάδες μετά, ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση πλέον με την μητέρα των παιδιών του, αλλά ούτε και επικοινωνία έχει καταλήξει πλέον στην ενοχή της.

Advertisement

Όπως αποκάλυψε σήμερα Τετάρτη άνθρωπος από το στενό φιλικό του περιβάλλον μιλώντας στον ANT1: «Ο Μάνος θεωρεί ότι είναι ένοχη η Ρούλα», είπε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement