Κατερινόπουλος: Τι φοβάται η Πισπιρίγκου με το τεστ DNA; – Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του Δασκαλάκη

Advertisement

Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις αναφορές πως ο Μάνος Δασκαλάκης προτίθεται να κάνει τεστ DNA για την Ίριδα και την Μαλένα, ενώ έρχονται στη δημοσιότητα και συνομιλίες που είχε ο δεύτερος με φίλο του.

Όπως σχολίασε στο Star ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία, που παρακολουθεί ενεργά την υπόθεση, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει μήνυση και στην ανακρίτρια, σε περίπτωση που εκείνη διατάξει το τεστ;

«Ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ DNA, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη. Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, ‘προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ DNA και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας», είπε.

Ο κ. Κατερινόπουλος πρόσθεσε πως το τεστ DNA θα δείξει τα πραγματικά κίνητρα και θα έρθουν κι άλλες αποκαλύψεις.

Advertisement

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως».

Τα μηνύματα Δασκαλάκη σε φίλο του – «Έχω μιλήσει»

Την ίδια ώρα, το Star αποκαλύπτει μηνύματα που είχε στείλει ο Μάνος Δασκαλάκης σε έναν φίλο του, στις 23 Μαρτίου :

Φίλος: Εσένα σε πιστεύω ότι δεν έχεις πειράξει τρίχα από τα παιδιά, αλλά για τη Ρούλα όχι…

Advertisement

Μάνος: Άκουσέ με που σου λέω πέντε πράγματα παραπάνω…

Φίλος: Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το πράγμα, πραγματικά. Και να αφήσουν αυτές τις ψυχούλες να ηρεμήσουν, γιατί κάθε μέρα τα μελετάνε.

Μάνος: Μην το λες σε εμένα αυτό φίλε. Έχω αγανακτήσει… Και το κυριότερο είναι ότι δεν ακούγεται μισή αλήθεια. Και φτιάχνουν μαρτυρίες δικές τους και τα κάνουν όπως να’ ναι…

Δυο 24ωρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την αποκάλυψη για την κεταμίνη, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν φαίνεται να πέφτει από τα σύννεφα.

Advertisement

Αντιθέτως, αφήνει να εννοηθεί ότι ξέρει πολλά περισσότερα:

Φίλος: Αδελφέ, αν είσαι αθώος τράβα και εγώ μαζί σου.

Μάνος: Ηρέμησε, παρακολούθα και θα δεις… Δεν έχω να φοβηθώ κάτι… Κάνε λίγο υπομονή… Δεν υπάρχει ένας από όσους με ξέρουν να πουν κάτι εναντίον μου. Σταμάτα εδώ και θα δεις… Μην μιλήσεις σε κανέναν, μέχρι να με ακούσεις…

Φίλος: Μαζί σου είμαι. Με την άλλη όχι όμως…

Μάνος: Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου… Καλά κάνεις και δεν είσαι με την άλλη…

Φίλος: Πες μου μόνο ότι δεν είσαι μπλεγμένος. Μόνο αυτό σε παρακαλώ…

Advertisement

Μάνος: Ούτε στο μισό τις εκατό. Καλό βράδυ φίλε και συγγνώμη…

Φίλος: Γιατί συγγνώμη;

Μάνος: Συγγνώμη που σου είπα να μην βιάζεσαι να κρίνεις.

Φίλος: Ξέρεις πράγματα; Αν ναι, στείλτα ανώνυμα κάπου.

Μάνος: Έχω μιλήσει

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement