Περιστέρι: Πώς έφτασαν οι Αρχές στον εντοπισμό της 15χρονης Φωτεινής

Advertisement

Οι διαδικτυακές συνομιλίες της 15χρονης από το Περιστέρι, που είχε εξαφανιστεί την Μεγάλη Τρίτη, αποτέλεσαν την άκρη του νήματος για τον εντοπισμό του κοριτσιού από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τη σύλληψη τριών ατόμων που κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου, καθώς την διευκόλυναν να φύγει από το σπίτι της και την φιλοξενούσαν το διάστημα που γίνονταν έρευνες για την ανεύρεσή της.

Οι τρεις συλληφθέντες, είναι μια 17χρονη, φίλη της 15χρονης και η 42χρονη μητέρα της, οι οποίες φιλοξενούσαν το κορίτσι στο σπίτι τους στον ‘Αγιο Παντελεήμονα και ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής, που διέμενε σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο των ερευνών, διαπίστωσαν ότι η 15χρονη, η οποία έφυγε με την θέλησή της από το σπίτι της, επικοινωνούσε διαδικτυακά με τον 22χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Advertisement

Μετά από υπόδειξη των αστυνομικών, ο νεαρός επικοινώνησε για μια ακόμα φορά με το κορίτσι στο Instagram και έκλεισαν ραντεβού στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.

Η 15χρονη πήγε στο ραντεβού, όπου όμως την περίμεναν οι αστυνομικοί και την παρέλαβαν.

Το απόγευμα συνελήφθησαν και η 42χρονη με την 17χρονη κόρη της, που φιλοξενούσαν το κορίτσι στο σπίτι τους στον ‘Αγιο Παντελεήμονα.

Advertisement

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 15χρονη έφυγε με την θέλησή της από το σπίτι της στο Περιστέρι, την Μεγάλη Τρίτη και συναντήθηκε στον σταθμό του μετρό Ανθούπολης με την 17χρονη και μία ακόμα ανήλικη και πήγαν στο σπίτι της 17χρονης.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, η 15χρονη συναντήθηκε με τον 22χρονο στον Ασπρόπυργο, βγήκαν με παρέα και το πρωί της Μ. Τετάρτης ο νεαρός την πήγε στο σπίτι που φιλοξενείτο στον ‘Αγιο Παντελεήμονα.

Μετά τον εντοπισμό της η ανήλικη διεκομίσθη με το Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Advertisement

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δεν διαπιστώθηκε κάποια κακοποίηση σε βάρος της 15χρονης, ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών συλληφθέντων, που οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΑΜΠΕ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement