Κατερίνα Βρανά: Συγκλονίζει με τη φωτογραφία από την ημέρα που… σχεδόν πέθανε

Advertisement

Η stand up comedian, Κατερίνα Βρανά, συγκλόνισε με μια φωτογραφία που δημοσιοποίησε, το Μεγάλο Σάββατο (23/04), από το νοσοκομείο της Μαλαισίας στο οποίο διεκομίσθη, πριν από πέντε χρόνια, και υπέστη σηψαιμικό σοκ οπότε… «σχεδόν πέθανε», όπως δήλωσε η ίδια.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Βρανά έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram: «Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει. Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών». Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι. Επίσης, πόσο λεπτά ήταν τα χεράκια μου;».

Εν συνεχεία, η ίδια πρόσθεσε: »Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία. Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κίνησεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά. Χρόνια μου πολλά, να ζήσω, να γιορτάζω την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα. Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; Δεν νομίζω, Τάκη!».

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement