Γρηγόρης Λέων: Τι του έλεγαν στο σχολείο για τα… μαλλιά του

Advertisement

Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τις αποκαλύψεις στην πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας μίλησε για τη ζωή του, το επάγγελμά του, την οικογένειά του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα… μαλλιά του όπως και στο «μαύρο» χιούμορ του.

«Τα πάντα τα ζυγίζω και βλέπω ποιο είναι το κοινωνικό όφελος σε σχέση με εμένα προσωπικά. Νομίζω καταφέραμε και απελευθερώσαμε ανθρώπους που είχαν να συνεισφέρουν στο θέμα της Πάτρας. Εάν φοβόμουν δεν θα ήμουν ιατροδικαστής. Δεχόμουν ανακοινώσεις ακόμα και από συνάδελφους. Υπήρξαν και υπερβολές με ανώνυμα τηλεφωνήματα», ανέφερε αρχικά στο Mega.

Advertisement

Το χιούμορ του… ιατροδικαστή

«Στο σχολείο, μου έλεγαν τι ωραία μαλλιά που έχω, τώρα τους λέω αστειευόμενος πως με γκαντέμιασαν», δήλωσε με αρκετή δόση χιούμορ.

«Κάποιος που δεν με ξέρει ίσως παρεξηγήσει το χιούμορ του ιατροδικαστή. Με ρωτάνε πώς πάει η δουλειά και λέω ”ψόφια πράγματα”» επεσήμανε.

«Όταν ασχολούμαι με ένα μεγάλο έγκλημα με ρωτάει ο κόσμος» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Advertisement

Μαχητής του… έρωτα ο Γρηγόρης Λέων

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Λέων, αναφέρθηκε στο επάγγελμά του, τις δυσκολίες καθώς και στην… άποψη της συζύγου του για την ιατροδικαστική επιστήμη.

«Την πρώτη φορά στο νεκροτομείο ακούς περίεργους ήχους, κάποιοι φοιτητές αντιδρούν ιδιαίτερα άσχημα. Το μόνο δύσκολο στην δουλειά μας είναι όταν, για παράδειγμα, ξυπνήσει ο γιος μου και βλέπει τα βιβλία ιατροδικαστικής. Ο γιος μου φοβάται λιγότερο τις ιατροδικαστικές φωτογραφίες από τη γυναικά μου. Η σύζυγός μου στην αρχή σιγουρά λόγω επαγγέλματος δεν θα με είδε και πολύ θετικά. Μετά την ενθουσίασε μάλλον», αποκάλυψε.

«Είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι με τη γυναίκα μου, γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Δεν έχασα ευκαιρία, ζήτησα τηλέφωνο, ήμουν μαχητής. Στον γιο μου, που είναι 10 χρόνων, δυστυχώς έχει αρχίσει να του αρέσει το επάγγελμα μου», πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement