Οι 8 συνταρακτικές λέξεις της Τζωρτζίνας για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Advertisement

Η πρώτη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας που μπαίνει στην έρευνα περιέχει λίγα λόγια της 9χρονης για την Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Στη μαμά που πετάει, χρόνια πολλά, σε ευχαριστώ για όλα».

fdf

 Η δεύτερη ζωγραφιά έχει έρθει ήδη στο φως της δημοσιότητας και η ανάλυση της είναι ανατριχιαστική.

Σε αυτή το παιδί είναι σαν να ζητά βοήθεια. Έχει ζωγραφίσει τον εαυτό του αλλά και τις αδερφές του ως αγγέλους, ενώ έχει ζωγραφίσει ένα άτομο με μαύρο πρόσωπο, κάτι που δείχνει φόβο και γενικότερη αμφιθυμία συναισθημάτων. Στη ζωγραφιά αυτή γράφει «Για εσάς» με κόκκινα μεγάλα γράμματα.

Advertisement

gia esas

Όμως, ιδιαίτερη βαρύτητα, σύμφωνα με το STAR, θα δοθεί και σε μία τρίτη ζωγραφιά, η οποία δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα. Σε αυτήν το παιδί έχει γράψει οκτώ λέξεις, με τις οποίες περιγράφει την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Αυτή η ζωγραφιά είναι που θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Η παιδοψυχολόγος μέσα από τις ζωγραφιές θα εξετάσει τον ψυχικό κόσμο του παιδιού, τα αισθήματα που είχε για την μητέρα, τον πατέρα και τις δύο αδερφές της, ενώ θα εξεταστεί και το κατά πόσο το παιδί ήθελε να πει κάτι αλλά δεν μπορούσε είτε από φόβο είτε λόγω της ηλικίας του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου θα ορίσει και εκείνη παιδοψυχολόγο προκειμένου να εξετάσει και εκείνη τις ζωγραφιές.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement