Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «καίει» συγγενής της – Πρόσωπο «κλειδί» ο τεχνικός υπολογιστών που έσβηνε τα ίχνη της

Advertisement

Σοβαρές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα καθώς φέρεται πως εντοπίστηκε τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών ο οποίος βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να «σβήνει» τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Ο άνθρωπος αυτός, αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια όλα όσα γνωρίζει αλλά και να βοηθήσει στην ανάκτηση του περιεχομένου το οποίο η μητέρα των παιδιών του ζήτησε να διαγράψει. Αυτό πρόκειται να συμβεί εκτός απροόπτου την ερχόμενη Τρίτη.

Τι λέει ο δικηγόρος της

Ο δικηγόρος της Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε σήμερα Παρασκευή για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Αυτό που είπε, είναι ότι η πελάτισσά του Ρούλα Πισπιρίγκου δεν του έδωσε καμία εντολή να σβήσει οτιδήποτε από τα αρχεία των ψηφιακών της μέσων.
Να σημειωθεί πάντως ότι χθες ο κ. Όθων Παπαδόπουλος, βγαίνοντας από την φυλακή, όπου συνάντησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ερωτηθείς για το συγκεκριμένο τεχνικό, είπε ότι «δεν το έχουμε αξιολογήσει ακόμα το συγκεκριμένο ζήτημα», χωρίς να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Advertisement

Την ίδια ώρα στο Mega μίλησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

«Το φυσιολογικό είναι να κληθεί να καταθέσει ο τεχνικός που εντοπίστηκε. Τα αρχικά του είναι Α.Τ. είναι Πατρινός, είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτός ο άνθρωπος, άθελά του πιθανώς και χωρίς να ξέρει τα σχέδια της Ρούλας Πισπιρίγκου, έσβηνε τα ηλεκτρονικά ίχνη της, τις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο. Υπάρχει και σχέση συγγενική μεταξύ τους, για αυτό και άλλες φορές πήγαινε ο ίδιος στο σπίτι του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, και άλλες φορές πήγαιναν εκείνοι στον επαγγελματικό του χώρο», εξήγησε ο Γιώργος Αναστασόπουλος σχετικά με τον τεχνικό ο οποίος φέρεται να βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήνει τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Τι απαντά ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου για τον τεχνικό

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως δεν υπάρχει τεχνικός υπολογιστών στον οποίο να έχει αποταθεί οποτεδήποτε η πελάτισσα του για να της σβήσει αρχεία από τον υπολογιστή της.

Advertisement

Ο Όθων Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόσωπο. Η πελάτισσα μου ποτέ δεν είχε δώσει εντολή σε κανέναν να σβήσει κάποια αρχεία» και προσέθεσε πως σήμερα θα αναλώσει την ημέρα του για να εξετάσει εάν ευσταθεί η πληροφορία και εάν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο.

Ο τεχνικός υπολογιστών αποτελεί τον άνθρωπο «κλειδί» στην υπόθεση και πιθανόν η κατάθεσή του να ανοίξει τον δρόμο ακόμη και για νέες συλλήψεις.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement