Με βόλτα και καφέ στην παραλία «έπιασαν τον Μάη» οι Θεσσαλονικείς που έμειναν… πίσω (φωτ. & βίντεο)

Advertisement
Με χαλαρή διάθεση, κάνοντας βόλτα και πίνοντας ένα ρόφημα στις καφετέριες της παραλίας, γιόρτασαν την Πρωτομαγιά όσοι Θεσσαλονικείς δεν εγκατέλειψαν την πόλη λόγω του τριημέρου.

Θυμίζουμε ότι από σήμερα άρθηκε το μεγαλύτερο μέρος των περιορισμών κατά της διασποράς του κορωνοϊού που ίσχυαν και αρκετοί ήταν εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία να ξαναπιούν τον καφέ τους δίχως να χρειαστεί να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test.

Παρότι λοιπόν ο καιρός δεν είναι ο ιδανικός, καθώς στην πόλη επικρατεί συννεφιά από τις πρώτες πρωινές ώρες, κάτοικοι αλλά και τουρίστες της Θεσσαλονίκης «ξεχύθηκαν» στις καφετέριες της παραλίας με το πέρας των κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά, προκειμένου να απολαύσουν το ρόφημά τους με θέα τον Θερμαϊκό.

Advertisement

Advertisement

Advertisement

 

Πολλοί μάλιστα ήταν κι εκείνοι που επέλεξαν να πάρουν ένα ρόφημα στο… χέρι και να κάνουν τη βόλτα τους στο παραλιακό μέτωπο, ενώ άλλοι επέλεξαν να το διασχίσουν με το ποδήλατο, ή το ηλεκτρικό τους πατίνι.

Advertisement

Άλλοι, πάλι, κυρίως νεότεροι σε ηλικία, επέλεξαν να… πιάσουν τον Μάη απολαμβάνοντας ένα ρόφημα στις καφετέριες της Μητροπόλεως.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement