Γιώργος Μαυρίδης: Παντρεύεται πριν φύγει για το «Asia Express»

Advertisement

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist που μας «κοψοχόλιασε» στο παρελθόν με τις περιπέτειές του σε διάφορα σημεία του κόσμου -ως και από τις φυλακές του Μεξικό πέρασε-, θα ντυθεί γαμπρός.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο παρουσιαστής θα ανεβεί τα σκαλιά του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης το Σάββατο 6 Μαΐου μαζί με την αγαπημένη του Κρίστη Καθαργιά.

Οι δυο τους βιάζονται απ’ ό,τι φαίνεται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους πριν αναχωρήσουν για τα γυρίσματα του «Asia Express», μετά από ένας σχεδόν γεμάτο χρόνο από την πρόταση γάμου.

Advertisement

Πως περιέγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης την πρόταση γάμου στην Κρίστη Καθαργιά:

«Εγώ δεν έχω παιδί, αλλά έχει η γυναίκα μου από τον πρώην άντρα της. Δεν έχουμε παντρευτεί, γιατί μας έπιασε ο κορονοϊός. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου. Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου πριν φύγω για τα γυρίσματα της εκπομπής Into the Skin. Ήταν καλοκαίρι. Της είπα να με βοηθήσει να στήσω τις κάμερες για να κάνω μια δοκιμή. Είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα στα μπαλάκια που πετάμε στην Μόλυ και την Τσίχλα. Έβαλα την κάμερα να γράφει και είπα στην Κρίστη, να αρχίσει να πετάει μπαλάκια στα σκυλιά. Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστη νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή και ότι δοκιμάζουμε τις κάμερες για την εκπομπή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι. Το βρίσκει η Μόλυ και το φέρνει και αρχίζω να το ξετυλίγω. Με κοίταγε η Κρίστη. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε 10 λεπτά να απαντήσει. Σοκαρίστηκαν. Μετά μας χειροκρόταγαν από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο. Δε ξέρω πότε είναι ο γάμος» είχε πει τότε ο παρουσιαστής.

Ποια είναι η Κρίστη Καθαργιά

Η Κρίστη Καθαργιά είναι ψυχολόγος. Όμως, λόγω αγάπης προς τη μόδας και εντυπωσιακής εμφάνισης, εργάζεται περιστασιακά ως μοντέλο φωτογραφίσεων. Από αυτή τη δραστηριότητά της δημοσιεύει συχνά πυκνά φωτογραφίες της στο Instagram, όπου το προφίλ της απολαμβάνει υψηλή δημοφιλία. Ο γάμος με τον Γιώργο Μαυρίδη δεν θα είναι ο πρώτος για την Κρίστη, η οποία έχει έναν γιο ηλικία 7 χρονών από προηγούμενη σχέση της. Η γνωριμία της με τον παρουσιαστή και tattoo artist μέσω κοινών φίλων και από τότε είναι αχώριστοι.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement