Θετική η εικόνα της υγείας της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά, λέει ο πατέρας της

Advertisement

Αισιόδοξα είναι τα μέχρι τώρα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης, η οποία ακρωτηριάστηκε την περασμένη Κυριακή (1/5), σε τσουλήθρα παιδικής χαράς του δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, πριν από λίγο και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, το ποσοστό επιτυχίας της επέμβασης για τη συγκόλληση του δακτύλου που ακρωτηριάστηκε, θα φανεί μέσα στις επόμενες τρεις μέρες. Πρόσθεσε πως από άποψη κινητικότητας το δάχτυλο προφανώς και δεν θα έχει την ίδια, ωστόσο αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να έχει πετύχει η συγκόλληση.

Ο πατέρας της 8χρονης επισήμανε πως η μικρή θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ενώ θα αρχίσει άμεσα να ασχολείται και με τα μαθήματα της μέσα από το νοσοκομείο και με άλλες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, προκειμένου να απασχολείται λίγο και να αισθανθεί καλύτερα.

Advertisement

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τον κ. Χατζηαθανασίου, κλαίει συνέχεια και ρωτάει διαρκώς για το δάχτυλό της.

Σχολιάζοντας τους ελέγχους που άρχισε σε όλες τις παιδικές χαρές ο δήμος Θεσσαλονίκης, ο πατέρας επισήμανε ότι οι έλεγχοι θα έπρεπε να είχαν γίνει πριν συμβεί το ατύχημα, εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να είχαν κλείσει όλες οι παιδικές χαρές και να ξανανοίξουν όταν πλέον θα ελεγχθούν για την ασφάλειά τους. Παράλληλα, ευχήθηκε το παιδί του να είναι το τελευταίο που βίωσε μία τέτοια κατάσταση.

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement