Ο Λευτέρης Πανταζής πρότεινε να γίνει κουμπάρος της Δέσποινας Βανδή

Advertisement

Ο Λευτέρης Πανταζής έκανε το βράδυ της Παρασκευής (6/5) πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης με την Δέσποινα Βανδή και ξεσήκωσαν τους θαυμαστές τους.

Μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε στη συνεργασία τους και έκανε ειδική μνεία στις ετοιμασίες του γάμου της κόρης του, Κόνι Μεταξά.

«Δεν ξέρω άμα θέλει να παντρευτεί η Δέσποινα, εάν θέλει και δεν έχει κουμπάρο, είμαι διαθέσιμος. Έχω παντρέψει 23 ζευγάρια, έχω αρραβωνιάσει 15 ζευγάρια και έχω βαφτίσει 39 κοριτσάκια», δήλωσε αρχικά.

Advertisement

«Φυσικά και θα φάμε κουφέτα με την Κόνι. Τα παιδιά ετοιμάζονται, δεν είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς. Όποτε γίνει, το παιδί δεν θα με φωνάζει “παππού” αλλά ΛεΠα! Μου είπε η Konnie να τραγουδήσω στον γάμο της και χιουμοριστικά μου επεσήμανε “δεν πιστεύω να θες λεφτά!!”», τόνισε με έντονη δόση χιούμορ για την κόρη του.

«Μακάρι να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά, είναι καλό παιδί ο σύντροφός της, την αγαπάει, την προσέχει γιατί η κόρη μου είναι και λίγο “τσαχπίνα” και την κρατάει! Και εκείνη τον αγαπάει πάρα πολύ», κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement