Συνέδριο της ΝΔ: Στα «κάγκελα» η Κοινοβουλευτική Ομάδα – Πρωί της Κυριακής η ομιλία Σαμαρά

Advertisement

«ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ» είναι η πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στο Συνέδριο του κόμματος!

Όπως μας μετέφεραν βουλευτές στις πρώτες θέσεις του Συνεδρίου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η νομενκλατούρα του κόμματος, ενώ για το μεγαλύτερο μέρος της ΚΟ δεν υπήρχαν θέσεις! Όπως μάλιστα τονίζουν εκείνο που ενόχλησε περισσότερο ήταν πως στις πρώτες θλάσεις ήταν και σύμβουλοι και συνεργάτες του πρωθυπουργού, κάποιοι εκ των οποίων δεν είναι μέλη του κόμματος.

ΑΙΣΘΗΣΗ, μάλιστα, προκαλεί και ότι ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης παραμένει ταυτόχρονα και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ! Προς δόξαν προφανώς της …αυτονομίας της νεολαίας του κόμματος! Αξίζει να σημειωθεί πως τέτοιο προηγούμενο δεν υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία, ούτε βεβαίως σε κανένα άλλο χώρο στη χώρα! Όπως δεν υπάρχει προηγούμενο ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος να είναι πρόεδρος και σε μαζικό φορέα-όπως επί Μητσοτάκη είναι ο Γιάννης Μπρατάκος πρόεδρος του ΕΒΕΑ!

Advertisement

«ΦΟΥΛ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ» στο Συνέδριο, καθώς οι εκλεγμένοι σύνεδροι και οι εξ οφίτσιο συμμετέχοντες δεν ξεπερνούσαν τις 4.000. Έτσι ορίστηκαν και άλλοι τόσοι παρατηρητές, ΄με το σκεπτικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, «να μην έχει παραπάνω κόσμο το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ»!

ΕΝΤΥΠΩΣΗ προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του με επίθεση στο Συνέδριο του …ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για γερασμένους πρωταγωνιστές και γέρικα συνθήματα. Το γεγονός ξάφνιασε ακόμα και τα «γαλάζια» συνέδρους που κάποια από αυτά έβγαλαν το συμπέρασμα πως ο πρωθυπουργός δεν είναι καθόλου σίγουρος για την απόδοση των μέτρων που εξήγγειλε και προσδοκά σε αποτελέσματα μιας πρωτοφανούς πόλωσης, που ο ίδιος προκαλεί καιρό τώρα.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, πάντως, είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί της Κυριακής. Στην τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού στρέφονται πλέον όλα τα βλέμματα, καθώς όλοι αναρωτιούνται για το αν θα στείλει τα μηνύματά του ή όχι.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement