Θεσσαλονίκη – Θάνατος 3χρονης: Εισαγγελέας για την παράδοση των ιατρικών φακέλων (βίντεο)

Advertisement

Εισαγγελική παραγγελία εκδόθηκε πριν από λίγο για την παράδοση αντιγράφων των ιατρικών φακέλων στην τεχνική σύμβουλο- ιατροδικαστή Κατερίνα Αποστολίδου, σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 3χρονης στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Τα αντίγραφα με πρωτοβουλία της πολιτικής αγωγής, θα κοινοποιηθούν και στην ιατροδικαστή του ΑΠΘ που διενήργησε τη νεκροψία- νεκροτομή, καθώς και στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Υγείας.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν πως το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας φέρεται να μην δίνει αντίγραφα του Ιατρικού φακέλου για τη νοσηλεία της τρίχρονης ύστερα από αιτήματα της ιατροδικαστού και της τεχνικής συμβούλου της οικογένειας, με τον ισχυρισμό πως πρέπει να μεταβούν στο Τμήμα να διαβάσουν τα έγγραφα και κρατήσουν σημειώσεις.

Advertisement

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς κατέθεσε στη συνέχεια αναφορά για εισαγγελική παραγγελία έτσι ώστε να χορηγηθούν αντίγραφα.

Ο φάκελος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου είναι απαραίτητος για την τελική σύνταξη του πορίσματος από την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement