Καβάλα: Απολογείται ο συζυγοκτόνος – Την επιμέλεια των παιδιών θα ζητήσει η οικογένεια της Αΐντα

φωτ. INTIME
Advertisement

Για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής που δεν είχε κανένα ίχνος προμελέτης κάνει λόγω η δικηγόρος του 55χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο φαρμακείο στην Καβάλα. Ο 55χρονος που πήρε εχτές εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας όπου σήμερα αναμένεται να απολογηθεί. Η δικηγόρος του 55χρονου αναφέρεται σε «μια πράξη που δεν έχει ίχνος προμελέτης» και συμπληρώνει πως πρόκειται για «ανθρωποκτονία όχι σε ψυχρή, ήρεμη κατάσταση, αλλά εν βρασμώ ψυχής».

Στη συνέχεια, ανέφερε σύμφωνα με το Mega, πως όταν ο δράστης αντιλήφθηκε ότι «όντως πέθανε η σύζυγός του, το μόνο που έκανε από εκεί και πέρα ήταν να ψάχνει τρόπο να αυτοκτονήσει».

«Προέβη σε απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες του και στα δύο χέρια, αλλά και στο λαιμό. Έκανε και κάποιες άλλες ενέργειες, όλες προς τις τάσεις τις αυτοκτονίας, προκειμένου να τα καταφέρει. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία και ο μόνος λόγος που σώθηκε είναι επειδή έγιναν μεγάλες προσπάθειες από το ΕΚΑΒ και από τους γιατρούς του νοσοκομείου Καβάλας. Δυστυχώς ήθελε να πεθάνει. Δεν τα κατάφερε», είπε η δικηγόρος του 55χρονου.

Advertisement

Πάντως, ο δικηγόρος της άλλης πλευράς, της οικογένειας του θύματος, επέμεινε μιλώντας στο Mega, ότι ο στραγγαλισμός με το ένα χέρι δείχνει την απόλυτη προμελέτη. Πρόσθεσε πως τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται υπό την επιμέλεια του θείου τους, του αδερφού της 43χρονης, ο οποίος μάλιστα έχει σκοπό να ζητήσει και επίσημα να αναλάβει την επιμέλειά τους.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement