Σοκαριστική κατάθεση – 10 λεπτά νεκρή ήταν η Μαλένα πριν η Ρούλα ειδοποιήσει τους γιατρούς

Advertisement

Νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα προκύπτουν συνεχώς μέσα από τις καταθέσεις των γιατρών από την Αθήνα και την Πάτρα.

Τα δεδομένα συνθέτουν ολοένα και περισσότερο το παζλ για το τι συνέβη στα παιδιά αυτά, ενώ οι μαρτυρίες δυσχαιρένουν κατά πολύ τη θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Οι νέες αποκαλύψεις που έφερε στο φως ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος ,μιλώντας στο MEGA, αυτή τη φορά αφορούν στη Μαλένα, το παιδί που πέθανε πρώτο κατά σειρά σε ηλικία 3,5 ετών.

Advertisement

Η κατάθεση ενός γιατρού του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», είναι αυτή που «καίει» την κατηγορούμενη, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η 33χρονη άργησε αρκετά λεπτά να ειδοποιήσει τους γιατρούς για τον θάνατο της Μαλένας.

Σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν αυτός που έκανε ανάνηψη στη Μαλένα, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019, ενώ είχε προσπαθήσει να επαναφέρει και τη Τζωρτζίνα στη ζωή τον Ιανουάριο του 2022.

Υποστήριξε πως τον κάλεσαν να πάει στο νοσοκομείο «Ελπίδα» όπου νοσηλευόταν η μικρή Μαλένα, από το «Αγλαΐα Κυριακού», όπου βρισκόταν και χρειάστηκε περίπου 10 λεπτά για να φτάσει. Όταν, όμως, έφτασε το παιδί ήταν ήδη νεκρό για περίπου 20 λεπτά.

Advertisement

Έτσι, ο ίδιος εκτίμησε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε περίπου ένα δεκάλεπτο να ενημερώσει τους γιατρούς για τον θάνατο του παιδιού.

Επίσης, ανέφερε πως το παιδί είχε πληγές στο σώμα του, τις λεγόμενες υποστάσεις, δείγμα της μεγάλης καθυστέρησης να ενημερωθούν οι γιατροί, όπως τόνισε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement