Καρντάσιαν: Ο γάμος της Κόρτνεϊ με σπόνσορα τους D&G και το γλέντι στο Πόρτοφίνο

Advertisement

Γάμος α λά… Ιταλικά ήθελε η μεγάλη κόρη της διάσημης αμερικανικής οικογένειας των Καρντάσιαν και τον έχει.

Η Κόρτνεϊ και ο εκλεκτός της καρδιάς της, ντράμερ Travis Barker βρίσκονται μαζί με τις οικογένειες τους στην Ιταλία όπου σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Μάλιστα όπως, αναφέρει η βρετανική Daily Mail, ο ιταλικός οίκος μόδας Dolce & Gabbana θα επιμεληθεί τα ρούχα των Καρντάσιαν αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ με αντάλλαγμα την δημοσιότητα που θα τους προσφέρει η οικογένεια!

Advertisement

Νωρίτερα το μεσημέρι η οικογένεια παρέθεσε ένα λουκούλλειο prewedding γεύμα στους καλεσμένους που ξεχείλιζε από χλιδή με ιταλικά εδέσματα, γλυκά και πανάκριβα ποτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι τέλεσε τον πολιτικό γάμο του, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του και σήμερα θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία των αγαπημένων του προσώπων.

Το κάστρο Castello Rosso που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος χρησιμοποιήθηκε κάποτε ως σημείο στάσης για τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο στο δρόμο του προς τις Σταυροφορίες και σήμερα λειτουργεί ως μουσείο για τουρίστες.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Advertisement

Όμως ολόκληρο το κάστρο, στην κορυφή ενός λόφου με θέα στο ιστορικό παραθαλάσσιο χωριό κοντά στη Γένοβα, έχει σφραγιστεί από την περασμένη Τετάρτη, αφού οι Καρντάσιαν το έκλεισαν για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η Κόρτνεϊ και ο ντράμερ των Blink-182, Τράβις Μπάρκερ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ μένουν στο superyacht Regina D’Italia μήκους 213 ποδιών, το οποίο είναι αγκυροβολημένο κοντά στο κάστρο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement