Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Γιατί αποχώρησαν οικειοθελώς από το «Asia Express»

Advertisement

Εκτός του «Asia Express», του νέου τηλεπαιχνιδιού περιπέτειας του Star, βρίσκονται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Οι δύο τους ήταν ένα από τα εννιά ζευγάρια που συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι και τα οποία θα κληθούν να διασχίσουν τρεις χώρες, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα.

Η είδηση πως το ζευγάρι αποχώρησε οικειοθελώς από το «Asia Express» έγινε γνωστή από την εκπομπή «Super Katerina», όπου προβλήθηκαν φωτογραφίες που τους δείχνουν να βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα.

Advertisement

Η εκπομπή «Open Weekend» επιβεβαίωσε σήμερα πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση επέστρεψαν στη χώρα μας, αποκαλύπτοντας πως αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το παιχνίδι επειδή δεν άντεξαν τις συνθήκες διαβίωσης.

«Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πάρα πολύ δύσκολες, τα παιδιά δεν άντεξαν και αποχώρησαν. Έπρεπε να κοιμηθούν σε μια επαρχιακή πόλη, δεν υπήρχαν σπίτια, ήταν παράγκες, δεν είχαν μπάνιο ή τουαλέτα. Τα γνωρίζανε αλλά δεν είχαν φανταστεί ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Το βράδυ έπρεπε να πείσουν τους ντόπιους να τους φιλοξενήσουν», είπε η δημοσιογράφος Πένυ Καβέτσου, σημειώνοντας πως το ζευγάρι έμεινε στο παιχνίδι μόνο μία μέρα.

Όπως πρόσθεσε, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έπαιρναν αρκετά χρήματα για τη συμμετοχή τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star. Το ποσό ήταν τετραψήφιο και, μάλιστα, η παραγωγή τους προσέφερε περισσότερα χρήματα για να μην αποχωρήσουν, αλλά δεν δέχτηκαν.

Advertisement

Οι δηλώσεις τους πριν το «Asia Express»

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ασία, είχαν κάνει δηλώσεις στις οποίες εμφανίζονταν πολύ ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή τους.

«Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου, ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο», είπε η Ιλάειρα σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που τους περιμένουν, ενώ ο Μαυρίκιος απάντησε με τη σειρά του: «Εδώ έπεισα την Ιλάειρα να με παντρευτεί, δεν θα πείσω τους ντόπιους να μας βοηθήσουν;».

Advertisement

«Είναι ένας αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα είναι αυτό που είναι τελευταίο στην κούρσα. Όπως έχουμε δει και στο εξωτερικό που έχει παίξει το ριάλιτι, είσαι εντελώς μόνος σου. Πρέπει να ξυπνήσεις, να ξεκινήσεις, να τρέξεις. Η διαμονή είναι δύσκολη, γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες που υπάρχουν, θα πρέπει να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει. Αλλιώς στρωματσάδα», συμπλήρωσε ο θεατρικός παραγωγός.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement