Η Kate Moss θα καταθέσει στη δίκη του Johhny Depp εναντίον της Amber Heard

Advertisement

Η Kate Moss που διατηρούσε σχέση με τον Johhny Depp το 1994, αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη στη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με την Amber Heard.

Υπεύθυνη για την εμφάνιση της Moss στα δικαστήρια θεωρείται η Amber Heard, η οποία ανέφερε την πρώτη κατά τη διάρκεια της δίκης.

Σύμφωνα με τη nypost, όλα ξεκίνησαν όταν η Heard, προκειμένου να κατηγορήσει τον δημοφιλή Αμερικανό ηθοποιό, υποστήριξε ότι ήταν βίαιος σε προηγούμενες σχέσεις του, ενώ ανέσυρε ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Moss.

Advertisement

Αυτό όμως που δεν γνώριζε η Heard, είναι πως αυτό ήταν που περίμεναν και οι δικηγόροι του Johhny Depp. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Benjamin Chew δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του μόλις άκουσε τη Heard να χρησιμοποιεί το όνομα της Moss.

Η Heard έκανε λόγο για ένα περιστατικό, κατά το οποίο λέγεται ότι ο Depp έσπρωξε την Kate Moss από τις σκάλες, την περίοδο που οι δυο τους ήταν ζευγάρι, το 1990. Πρόσθεσε μάλιστα, πως η ίδια είχε γρονθοκοπήσει τον πρώην σύζυγό της, ενώ βρίσκονταν με τον ίδιο και την αδερφή της, Whitney μπροστά από μία σκάλα, υπό το φόβο μήπως την έσπρωχνε κι εκείνη.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Kate Moss, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», δήλωσε η Heard, χωρίς, όμως, να σκεφτεί ότι αυτό θα ήταν ένα στοιχείο που θα την «έκαιγε» στη δίκη.

Advertisement

Όπως δήλωσε ένας από τους δικηγόρους του Depp: «Η Kate Moss είναι ακόμη φίλη με τον Johhny. Στο παρελθόν δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα, όμως, η κυρία Heard μας έδωσε την ευκαιρία».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement