Πάτρα: Μυστήριο με καταγγελία φοιτήτριας για βιασμό σε κλαμπ – Τι υποστηρίζουν οι φίλοι της

Advertisement

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η καταγγελία νεαρής φοιτήτριας στην Πάτρα, που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης μετά από έξοδό σε κλαμπ του Ρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της, άνδρας προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ενώ εκείνη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό, όπως υποστηρίζει πάντα η φοιτήτρια, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με την κοπέλα να υποστηρίζει ότι εμφανίζει «κενά μνήμης» και να μην είναι σε θέση να περιγράψει στις αστυνομικές Αρχές τι ακριβώς συνέβη.

Η νεαρή έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα και ανέφερε το περιστατικό -ούσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση -με τις Αρχές πλέον να διερευνούν την καταγγελία της, σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr.

Advertisement

Η κοπέλα υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή, από την οποία ωστόσο δεν προέκυψαν ευρήματα ολοκληρωμένης σεξουαλικής πράξης. Κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, ελήφθησαν αίμα και ούρα τα οποία θα υποβληθούν σε τοξικολογικό έλεγχο για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κενά μνήμης.

Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες φιλικών της προσώπων που μεταδίδει το ίδιο μέσο, την επόμενη μέρα η φοιτήτρια έφερε στο σώμα της γρατζουνιές, τόσο στον λαιμό, όσο και στα γόνατα, με την ίδια να μην μπορεί να θυμηθεί πώς προέκυψαν.

Περισσότερο «φως» στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ οι Αρχές μέσα από μαρτυρίες προσπαθούν να βρουν νέα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα του πιθανού δράστη.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement